Šta je novo?

TV sa 2 tjunera?

Dominator08

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
320
Pozdrav svima,

poslednji put sam kupio plazmu pre jedno 7-8 godina koja ima 2 tjunera u sebi i sada tražim neki nov TV sa istom funkcionalnošću.
Pošto se u međuvremenu nisam puno interesovao za televizore, izgubio sam korak sa novim modelima, malo sam pretraživao forum, i u temi Plasma ili LCD sam pročitao da je neko napisao kako su Sharp televizori najbolji. To me je začudilo, nisam neki stručnjak za TV doduše, ali znam da se u poslednje vreme kod nas najviše prodaju Samsung televizori pa sam mislio da su oni vrh. A vidim da se dosta pominje i Panasonic..

Ono što meni treba je da bude 50'' (može i malo veći/manji ako ne mogu da se uklope svi detalji), da bude Full HD i da ima dakle 2 tjunera.
Međutim, koliko je ponuda televizora sa 2 tjunera slaba interesuje me da li se oni u poslednje vreme uopšte proizvode ili ne?

Ne pamtim kada sam naišao na takav model.

slabo...
moj LCD iz 2007 ima PIP ali samo kada pustim nesto Full screen preko HDMI i onda otvorim TV signal u prozorcicu.

kakva je sada situacija - nisam pratio.

znaci, ako bi recimo imao neki HDMI dekoder za TV signal i obicni antenski TV signal - mogao bi da gledam 2 kanala u isto vreme.

Da, to danas ima većina modela, može i da se namešta veličina prozora, ali dva tunera teško.

Nazad
Vrh Dno