Šta je novo?

TV provajder,sta izabrati

snaplion

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.01.2025
Poena
30
Prijatelj ima Total TV i EON app,medjutim za mesec dana se ukida EON za Total tv korisnika i cena Total TV ce biti veca.
Sta izabrati kao zamenu,ima A1 internet koji nije puna brzina jer je udaljen,nekih 20-mb,da li bi dodavanje antene na ruter pomoglo i sta preporucujete a da nije skupo?
Nego da se vratim na pitanje,sta uzeti umesto Total TV,Xplore TV,Orion TV,Yettel TV,ko koliko bokseva i uredjaja nudi,cini mi se da A1 nema bokseve,broj o ponuda kanala i cene?

Poslednja izmena:
Eon van mreze.

Adria Telekom

Cena,lista kanala,broj bokseva,za obvu Adriju ne vidim da moze za Srbiju?

1900 sa pretplatom za box ili bez?I jel se dobija samo jedan?Vrlo sturo pisu.

Na SBB sajtu nađeš PDF cenovnike i tamo pišu detaljnije informacije o paketima.
Uz prepaid varijantu Eon OTT za dž ne dobijaš ni taj 1 Eon box (nego ga kupuješ) 😂😂😂 Uz postpaid 1 bez mesečne rente a za dodatne boxeve se plaća mesečna renta.

Gde piše da uz postpaid ide 1 bez mesečne rente? Koliko vidim i za taj 1 se plaća 290 din.

@peja U praksi jer bilo tako makar prethodnih godina: iako odavno piše u cenovniku da se za Eon Light plaća renta i za primarni box u praksi su "promotivno" davali bez rente. (pa kad istekne UO kao misliš da nastaviš korištenje bez UO onda ti uvale rentu boxa)

A tek pri "obnovama ugovora" stvari varijaju od toga kako se dogovorite i koliko dugo pregovarate: ima dosta ljudi koji su i drugi Eon Box uspeli da dobiju bez rente.

Jeste bilo povremeno promo bez rente, ali danas (pocev negde od januara ove godine) se placa mesecna renta za sve eon tv postpaid pakete sa boksom.

EON Smart Box na korišćenje bez plaćanja priključne takse uz mesečnu rentu od 290 dinara uz ugovornu obavezu

• Pored akcije, korisnici EON Light TV, EON Full TV i EON Premium TV paketa dobijaju mogućnost korišćenja EON Smart Box-a bez plaćanja priključne takse uz mesečnu rentu od 290 dinara tokom trajanja ugovorne obaveze.
  • Akcija važi za nove korisnike uz ugovornu obavezu od 24 meseca

Da li Ima neka kvalitetna alternativa za EON (koji je i najskuplji)? Kakvi su Xplore, Orion, Yettel TV (ili neko četvrti)?

Trenutno jedini koji ima sve je Eon. Njihov boks je ubedljivo najbolji od svih, a i aplikacija ne zaostaje mnogo...Neka me neko ispravi, ako grešim...

ko šta nudi od provajdera i uopšte o provajderima;
za mobilne operatere/provajdere tu je:

ovo je tema koji domaći TV servis/aplikaciju uzeti a da radi na bilo kojoj mreži. podsetio bih da su IPTV liste zabranjene
mogu se pogledati i postojeće teme o pojedinačnim servisima/aplikacijama u 🇷🇸/regionu. koliko se sećam, tu se teme o: EON, Arena, A1 Xplore, Orion TV

Ja sam jesenas potpisao novi ugovor sa total tv-om na 36 meseci, dok je još bio stari vlasnik a od večeras su mi kanali blokirani, pošto se desilo sve što se desilo u međuvremenu, promena vlasnika, oni imaju svoju televiziju i ne treba im total tv... šta mogu da uradim u ovoj situaciji? Mogu li da prekinem ugovor sa njima?

Da li ima neko slot, aktivacija kodom, za eon, telemach, supernova ili slično.. hvala

Nazad
Vrh Dno