Interesuje me koju bi tv kartu preporučili ako kao kriterijum uzmemo prvenstveno kvalitet slike (nije mi bitno snimanje, teletekst...). Može li neka da obezbedi makar približan kvalitet slike onom na lcd tv-u a da ne kosta vise od 60 e.Interne tjunere koje sam ja do sad imao prilike da vidim davali su očajnu sliku kad god je u pitanju sport ili nešto malo brže, istina bili su oni do 20e.
Na tržištu se u zadnje vreme pojavilo dosta monitora koji imaju ugrađen tv tjuner. Ima li neko iskustva sa ovim monitorima.Da li je slika bolja nego kod kombinacije sa internom tv kartom.Isplati li se dati 260e za takav monitor samo zbog te opcije ili je kvalitet sličan sa onim koji daju prosečne tv karte u kombinaciji sa 22" monitorima.
E da, ako je bitno imam sbb kablovsku.
Na tržištu se u zadnje vreme pojavilo dosta monitora koji imaju ugrađen tv tjuner. Ima li neko iskustva sa ovim monitorima.Da li je slika bolja nego kod kombinacije sa internom tv kartom.Isplati li se dati 260e za takav monitor samo zbog te opcije ili je kvalitet sličan sa onim koji daju prosečne tv karte u kombinaciji sa 22" monitorima.
E da, ako je bitno imam sbb kablovsku.
Poslednja izmena: