Šta je novo?

TV out

• Začetnik teme buca72
  • Datum pokretanja
B

buca72

Guest
Imam karticu pinnacle PCTV koju sam uspeo da poteram pod win-om 2k, i sad me interesuje kako da reprodukujem sliku na TV. Kupio sam kabl sa 2 S-VHS kraja i adpatere za RF izlaz. Kad sam rastvorio kabl dobio sam 5 zica i to (crna, zelena, crvena, zuta, bela). Da li neko zna koje se od ovih zica video izlazi

buca72 je napisao(la):
Imam karticu pinnacle PCTV koju sam uspeo da poteram pod win-om 2k, i sad me interesuje kako da reprodukujem sliku na TV. Kupio sam kabl sa 2 S-VHS kraja i adpatere za RF izlaz. Kad sam rastvorio kabl dobio sam 5 zica i to (crna, zelena, crvena, zuta, bela). Da li neko zna koje se od ovih zica video izlazi

Crna i crvena su ti video out.

;)

Cek bre, zar miro PCTV nema samo S-video in?
ZAr ima i out izlaz?

vladojko je napisao(la):
Cek bre, zar miro PCTV nema samo S-video in?
ZAr ima i out izlaz?

koliko ja znam nema tv out, ali covek mozda ima tv out graficku karticu, ali zasto bi prepravljao kabl nije mi jasno :confused:

na grafickim karticama uvek ima tv out kompozitni i svhs. kompozitni je naobicniji cinc i moze sam ocas posla da napravi kabl a sto secira svhs nije mi jasno... sta povezujes??

buca72 je napisao(la):
Gde si uzeo RF adapter i koliko si platio. U stvari, da li je to RF modulator ili samo adapter? Opiši malo.

Vrh Dno