Šta je novo?

tv out za notebook

• Začetnik teme Začetnik teme amply
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

amply

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
609
Postoji li kod nas na trzistu (i gde)?

Toshiba notebook ima Intel-ovu grafiku i nema TV out koji je naravno potreban. Postoji li da se nadje kakv externi uredjaj za doticnu namenu, koji bi VGA preveo u kompozitni (racunar ima prikljucak za externi monitor), ili recimo neki USB uredjaj ili...

Pozdrav

Jedino rešenje za to je „SCAN converter”. Uređaj koji će analogni VGA signal pretvoriti u kompozitni ili S-video PAL.

Ne bih znao da ti kažem gde to kod nas možeš da nađeš (verovatno nigde), ali je su takve naprave (pristojnog kvaliteta) koštale podosta (>$100).

Aaaaa 🙂
Isti topic sam ja otvorio negde u februaru, ali sada nema sanse da ga pronadjem 🙁
Neko je pronasao nesto sto bi zavrsilo posao u jednoj od domacih firmi i 100% sam ubedjen da je u pitnaju Desk, ali u njihovom aktalogu ga sada nigde nema 🙁

Cena je bla nesto malo preko 3000 dinara.
D-Sub na ne secam se sta....

Pronasao sam topic, ali u njemu se nista ne pominje, ali sam nasao mail od 23.feb. u kome sam poslao drugaru da sam pronasao adapter u jednoj domacoj firmi, ali nema link ni naziva 🙁

Ono sto sam uspeo da pronadjem jeste da su u Stedri imali nesto slicno, ali ga trenutno nema u cenovnicima.
Evo, screen shota sa googla od danas.....valjda baza nije refreshovana....

Prilozi

• tv-out.webp
    tv-out.webp
    11.8 KB · Pregleda: 87
Nazad
Vrh Dno