Šta je novo?

TV out utility za GF2

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Nemam bas vremena da pretrazujem po threadovima i Netu, te vas molim da mi kazete gde moze da se skine neka FREE verzija programa za TV out, da uklanja crni okvir nVidijinih kartica na TV odnosno da moze da se podesi velicina ekrana na TV-u. Takodje neki program za uklanjanje DVD zona, isto da je FREE.

Hvala unapred

Silverrider je napisao(la):
Nemam bas vremena da pretrazujem po threadovima i Netu, te vas molim da mi kazete gde moze da se skine neka FREE verzija programa za TV out, da uklanja crni okvir nVidijinih kartica na TV odnosno da moze da se podesi velicina ekrana na TV-u. Takodje neki program za uklanjanje DVD zona, isto da je FREE.

Hvala unapred
TVTool http://tvtool.info/index_e.htm
AnyDVD http://www.slysoft.com/en/anydvd.html
Nazalost nisu free :S:

Ako je o necemu bilo reci, onda je to TV-out i DVD zone, pa cak i da nisi znao koji ti programi trebaju veoma lako bi dosao pretragom do njih, a koliko je meni poznato za to sto tebi treba ne postoji ni jedan besplatan program...

Za GF 2 u bilo kojoj varijanti najbolji program za TV out, a uz to i besplatan je..... Detonator Drajver.

Znaci nabavi 41.09 ili 43.03 (moja preporuka) Detonatore ili kako to sada zovu ForceWare.

Lepo instaliras drajvere i podesis mu CLONE. Stavis da mu je Secondary Display TV, podesis na PAL, podesis da mu je Secondary display Full Screan i podesis mu Overlay.

Startujes BSPlayer 0.86.501 i podesis mu pod Subtitles opciju (ukljucis je) Draw subtitles on Overlay surfices.

Pustis film, a ono full screan na TVu sve sa titlovima a na racunaru mozes da lucas u Wordu ili da se igras karata isl. do mile volje.

rakabencmark je napisao(la):
Za GF 2 u bilo kojoj varijanti najbolji program za TV out, a uz to i besplatan je..... Detonator Drajver.

Znaci nabavi 41.09 ili 43.03 (moja preporuka) Detonatore ili kako to sada zovu ForceWare.

Lepo instaliras drajvere i podesis mu CLONE. Stavis da mu je Secondary Display TV, podesis na PAL, podesis da mu je Secondary display Full Screan i podesis mu Overlay.

Startujes BSPlayer 0.86.501 i podesis mu pod Subtitles opciju (ukljucis je) Draw subtitles on Overlay surfices.

Pustis film, a ono full screan na TVu sve sa titlovima a na racunaru mozes da lucas u Wordu ili da se igras karata isl. do mile volje.
A kakav je taj Detonator program?!
Inace, to o cemu ti govoris ce mu raditi bilo koji drajveri koji imaju nView, ali je i dalje to mnogo jednostavnije (elegantnije) preko TVTool-a, a Detonatori su od 5x.xx verzije promenili naziv u ForceWare...

Edit by jaksa:
Bez linkova ka warez sajtovima!

Poslednja izmena od urednika:
Crni je napisao(la):
A kakav je taj Detonator program?!
Inace, to o cemu ti govoris ce mu raditi bilo koji drajveri koji imaju nView, ali je i dalje to mnogo jednostavnije (elegantnije) preko TVTool-a, a Detonatori su od 5x.xx verzije promenili naziv u ForceWare...

Pa ja bas pricam o detonator drajverima koji su promenili ime u ForceWare. Zato sam i rekao Detonator Drajveri jer sam preporucio 4x.xx verzije koje su detonator. Preko njih se sve lako namesti i sve radi odlicno a imas i mogucnost da na racunaru nesto radis dok neko na TVu gleda film. Pored toga su besplatni. Ovo se ne moze reci za TV Tool.

Nisam bas siguran da je TV Tool konforniji. Koristio sam ga ranije za TNT2 i moram priznati da mi se smucilo. Pri tom on nije besplatan.

GF 2 lepo radi sa detonatorima 41.09 i 43.03 koji su malo noviji i cini mi se bolji. Probano je na dve GF 2 kartice i na obe radi OK. :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno