Šta je novo?

TV out Radeon 8.5k 512x384?!

JOBAH

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
649
Kako da na TVout-u pustim vecu rezoluciju od 512x384? Ako podesim 800x600 onda mogu misem da skrolujem sliku ali ne i da prikazem celu... U Displays mi detektuje 720x480 u 60hz kao max za TVout ali ne mogu to da podesim?

Instalirao sam RadeonTweaker i sada mogu da biram bilo koju rezoluciju... Procitao sam negde na netu da je problem mozda izazvao Rage3D Tweak... da li i ti imas ovu situaciju?

JOBAH je napisao(la):
Instalirao sam RadeonTweaker i sada mogu da biram bilo koju rezoluciju... Procitao sam negde na netu da je problem mozda izazvao Rage3D Tweak... da li i ti imas ovu situaciju?

Ne kod mene nije taj problem, vec je navodno TV-out uvijek 1024x768, osim u Tetar modu prilikom pustanja filmova kada je nesto oko 640x480 (nisam siguran). Ja sam htio da vidim kako ide sa recimo 800x600 ali ne znam kako spustam rezoluciju TV-outa. Usvakom slucaju probacu RadeonTweaker.
Veci problem je ono sto si ti postavio u "DivX & TVout" tj. film na TV-u a desktop slobodan-cist. Ideja sa Multidesktop-om je dobra i ja sam ovih dana nesto isprobavao ali jos uvijek bez rezultata. Mislim da mu je namjena upravo ta koju bi htjeli...

Nazad
Vrh Dno