1. U upustvu za graficku karticu Gainward MX440 Tv out , naisao sam na 2 vrste kabla , kompoyitni i VIVO , u kesici je dosao navodno kopozitni . Enigma je sto na starom televizoru postoje dvije rupice , jedna za Audio , druga za Video IN . Dakle , `rupice` su i samim tim ulazi su zenski . Koji kabal mi je potreban , posto VIVO kabal na slici , barem sudeci po onom sto se vidi , ocigledno ne odgovarao , kao sto ne odgovara navedeni kompozitni koji je dosao sa karticom ?
2. Procitao sam da se ne preporucuje kabal duzi od nekih 5m , kakva su vasa iskustva i koliko duzina kabla zaista utice na kvalitet prikaza / konkretno Div X filmova / ?
3. Da li treba obratiti paznju na kvalitet konektora i samog kabla /koji materijal i precnik/ koji bi doprinijeli kvalitetnijem prikazu , naravno ne mislim na pozlacene i tome slicno ?
4. Koji softver preporucujete za gledanje Div X , imam instaliran MicroDVD ?
Unaprijed hvala svima na strpljenju :wave;
2. Procitao sam da se ne preporucuje kabal duzi od nekih 5m , kakva su vasa iskustva i koliko duzina kabla zaista utice na kvalitet prikaza / konkretno Div X filmova / ?
3. Da li treba obratiti paznju na kvalitet konektora i samog kabla /koji materijal i precnik/ koji bi doprinijeli kvalitetnijem prikazu , naravno ne mislim na pozlacene i tome slicno ?
4. Koji softver preporucujete za gledanje Div X , imam instaliran MicroDVD ?
Unaprijed hvala svima na strpljenju :wave;