Šta je novo?

TV Out na Mobile Intel 965 Express (Acer extensa 5220)

shadowbg

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2008
Poena
301
Dakle kupio sam laptop Acer extensa 5220, sa grafickom Mobile Intel 965 Express, i na laptopu ima S-Video konektor.

Moj problem je sto ne znam kako da aktiviram TV-Out? Windows XP je u pitanju, skinuo sam drajvere sa Acer-ovog sajta, ali u nigde nema opcije za aktiviranje TV-Out. Jel neko zna resenje ovog problema?

Probaj kombinaciju FN i nekog od F?? tastera. Uglavnom tamo postoji precica za aktiviranje TV izlaza.

da bi tv out radio koristite 4-polni dzek. posle pravilnog povezivanja sa tv-om u "graphic properities" ce se "pojaviti" opcije za tv-out, ako slika bude crno bela prebaci na pal-b.
btw. radice i fn+f5

btw2. pitanje za admine:
zasto nemogu da okacim attach uz ovaj odgovor?

Uspeo sam da osposobim TV-Out. Nije problem bio ni u povezivanju ni u konektorima, nego u drajverima. Intel drajveri na acer sajtu nemaju podrsku za TV-Out, a isti ti drajveri sa Intelovog sajta imaju podrsku za TV-Out. Samo sto nakon instalacije Intel drajvera, XP se ucitava duplo duze, i ponekad se desi da se zablokira prilikom startovanja. Kad se vratim na stare drajvere, onda je sve ok. Moracemo da sacekamo bolju verziju drajvera.

Uspeo sam da osposobim TV-Out. Nije problem bio ni u povezivanju ni u konektorima, nego u drajverima. Intel drajveri na acer sajtu nemaju podrsku za TV-Out, a isti ti drajveri sa Intelovog sajta imaju podrsku za TV-Out. Samo sto nakon instalacije Intel drajvera, XP se ucitava duplo duze, i ponekad se desi da se zablokira prilikom startovanja. Kad se vratim na stare drajvere, onda je sve ok. Moracemo da sacekamo bolju verziju drajvera.

Ja sam uvek instalirao drajvere sa Intelovog sajta, pa opet nista. Ni na XP-u, ni na Visti, Tv-out ne radi, pa ne radi!:p

mozda su gremlini u pitanju, kod mene rade:
VGA_Intel_v6.14.10.4847win2k_xp
zadnji intel 6.14.10.4906

nemam nikakvo usporenje.....

Nazad
Vrh Dno