pota je napisao(la):Kako da dobijem sliku na TV-u pomocu doticne kartice.
Sve zivo sam probao ali nikako. Neki signal postoji ali slika se ne pojavljuje ni pomociu trikova. Sta je u pitanju i da li uopste to radi kako treba.
pota je napisao(la):Kabli sam dobio uz karticu, nisam ga naknadno kupovao.
Gde mogu da nadjem pravi kabli ako je do njega?
Pa, mogu i ja da ti ga napravim samo nemam referentni kabel, a nikada mi nisu trebale šeme za njihovo pravljenje... uvek sam imao originalni.ymiljan je napisao(la):Hvala na savetu. Iskren da budem, nadao sam se da ćeš ti znati kako to da se uradi (mislim, zato što je Matrox u pitanju)
Pozdrav
Ti si se nešto zbunio kad kažeš da se kabl nudi po ceni od 1,45 dolara. Kabl košta oko 30 evra. Šemu imaš ma Matroxovom sajtu ako hoćeš da praviš kabl.
Jao koji pajseri!!! Kako bre nemaju dovoljno informacija, pa sve im je dato, samo što ne piše "uzmi lemilicu u ruke i ....". Kakvi idioti! Ti bre nemaju pojma o TV tehnici, to je u stvari problem. Odnesi ti to u bilo koji TV/video servis i izloži problem.ymiljan je napisao(la):Ma jesam u pravu ali i nisam...
U medjuvremenu sam video da su napisali kod kabla da otprilike "nema na lageru" tako da je ostala samo varijanta od .95.
A posto ni u Kanibalu - kod doma zdravlja ne mogu da naprave kabl po semi sa Matroxovog sajta (kazu da nemaju dovoljno informacija)
Ostaje mi samo da narucim kabl sa Neta...
![]()
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari