Šta je novo?

tv out na 9600pro

saka

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
620
Jednog lepog dana imam da uzmem cekic, razbijem komp i ceo zivot posvetim njivi :)
Naime moja graficka od prekljuce nece da da sliku na tv-u! Ja se iznerviram i javim sestri da mi donese drugi tv iz sela na kome sam do sada gledao do sada filmove sa kompa.
I sta se desilo? Pa pre tacno 5 minuta ga prikljucim i nece :crash: :crash:
Samo kada se pali komp malo se zadrma slika na tv-u i crno :p
Pa da li postoji neki nacin da se resi ovaj problem, ili da ga vratim u prodavnicu?
Inace karta nece ni da radi u agp8x pa tako da mogu i to da iskoristim kao povod za garanciju!
A da kartica je sapphire radeon 9600pro a ova mi se ne menja posto ima memoriju od 2.8ns :wall:
Molim nekoga da mi do l: ponedeljka odgovori na ovo posto imam 80 ne odgledanih filmova :banana: a ne gledaju mi se na 14" philipsu, posto me je lik ispalio za 900b :wall:
PS. kartica nema nikakvih fizickih ostecenja! :mad:

Proveri da li si lepo "zaden'o" kabl u tv. Meni se nekad desavalo da moram da ga cupam i ponovo utacinjem ne bi li kartica detektovala pristustvo televizora.

Zvucace glupo, ali da li ti je ukljucen TV-out u Display Properties?
Npr. ako si menjao drajvere u medjuvremenu.

Da, i jedno i drugo i nista!!! Cak sam i kablove menjao, posto sam pomislio da nije do njih ali nista!

Ako TV ima scart, da li koristis dobar (to jest onaj koji "prima" signal)? Ili ako je dvostrani, da li je prekidac u polozaju kada signal ide u TV?

ma sad sam nosio skart da probam na sony play stationu i radi, ali od tv-a nista!!!
sutra nosim kartu na reklamaciju i j.... im sve po spisku ako nece da mi zamene!
PS. ako ne budu hteli da mi zamene kartu, da li bi ja mogao sa neke tv karte tipa kworld da prebacim signal sa kompa na tv???

ne...

resio sam problem, tako sto sam u helpu u driverima cekirao opciju forse tv detection (!!!???)

saka je napisao(la):
resio sam problem, tako sto sam u helpu u driverima cekirao opciju forse tv detection (!!!???)
Kabl ti nije odgovarajuci. Imao sam isti problem. Kabl mora da ima nesto kao 80 oma ili tako nesto. Ja pravio kabl kod nekih tipova na NBG-u i nije hteo da radi (osim sa force) a onda sam iskoristio onaj mali dodatak koji sam dobio uz grafichku a tipa je s-video na chinch i moj kabl chinch na chinch od Creative 2.1 ozvuchenja !!?!?!? sa pozlacenim chinchevima i sada sve radi odlichno.

Nazad
Vrh Dno