Šta je novo?

TV out kabl trazim

Minja

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2001
Poena
650
Trazim S video kabl (7 pinski izlaz na Radeon 8500) ili adapter sa s video na cinc tj kompozitni izlaz. Gde tako nesto mogu naci? Probao sam u "Kanibalu" u maloj piramidi i nemaju. Ako neko ima visak ovakavog kabla ili pomenutog adaptera za prodaju neka se javi na mail ili pm.

Unapred hvala,

Miljan

Minja je napisao(la):
Trazim S video kabl (7 pinski izlaz na Radeon 8500) ili adapter sa s video na cinc tj kompozitni izlaz. Gde tako nesto mogu naci? Probao sam u "Kanibalu" u maloj piramidi i nemaju. Ako neko ima visak ovakavog kabla ili pomenutog adaptera za prodaju neka se javi na mail ili pm.
Ranije su imali u BG elektroniku (bulevar, preko puta Tašmajdana). Ne znam da li još uvek imaju.

jddipqd je napisao(la):
...

Ranije su imali u BG elektroniku (bulevar, preko puta Tašmajdana). Ne znam da li još uvek imaju.

Nemaju :( , proverio sam malocas. A ovi u "Kanibalu" nemaju adapter i satro tesko ga je naci (samo deo od plastike gde ulaze pinovi). U BG elektroniku ga imaju ali ne znaju da povezu zice tj ne znaju raspored ?? Skinuo sam malo pre s neta semu 7 pinskog konektora. Ima li nekoga ko je vican lemljenju:)) Bre, ljudi zive od elektronike a ne umeju jedan kabl da naprave. Prilazem semu (na slici su 4 pinski i 7 pinski)pa ako neko ume da napravi (D)

Jesi probao u akustici? Kad god mi je nesto trebalo imali su,a probaj i u Logo-u umeju ponekad prijatno da iznenade -nisam ni kod jednih ni kod drugih bio vise od pola godine,pa nemoj da zameris ako su zatvorili,ali dok sam radio monitore redovno sam kod njih nalazio sve&svasta.

URGH! je napisao(la):
Jesi probao u akustici? Kad god mi je nesto trebalo imali su,a probaj i u Logo-u umeju ponekad prijatno da iznenade -nisam ni kod jednih ni kod drugih bio vise od pola godine,pa nemoj da zameris ako su zatvorili,ali dok sam radio monitore redovno sam kod njih nalazio sve&svasta.

Logo sam zvao (jos uvek su u poslu) i - nemaju (mozda za dve nedelje), za Akustiku nisam ni cuo :). Daj njihov broj telefona. Ako neces ovde posalji na pm ili mail.

Hvala

Problem sam resio nabavkom 4 pinskog kabla i sve radi savrseno - slika je neverovatno dobra. Kabl je s-video ulaz pa 5 m kabla i na kraju cinc za izlaz.

Hvala jos jednom vama koji ste se javili.

Nazad
Vrh Dno