Šta je novo?

TV-Out kabal pomoc !!!

NemDaPlatim

Čuven
Učlanjen(a)
30.11.2003
Poena
601
Imam ASUS GF4MX440 TV-Out graficku, i hocu da je povezem na TV koji ima samo SCART ulaz ... E sad, znam da mi treba, valjda, SVideo (ili tako nesto) na jednoj strani i SVideo na drugoj pa jedan kraj u SCART adapter i to je to !?! ali problem je sto mi treba kabal od 15m !! Zna li neko ko to moze da mi napravi i za koju cifru, ili ima li neko da zna za drugo resenje ???

na pijaci imas da kupis SCART to Composite adapter (sa jedne strane SCART sa druge cincevi) a sto se tice kabla uzmi bilo koji koaksialni(kao za antenu) stavi cinceve i problem je resen.....ako vodis i ton sto je meni logicno i TV ti je stereo (ne mora da bude) uzni kabl kao za povezivanje kompa i stuba (sa jedne strane 3,5 mm dzek sa druge dva chinchai udzina koliko ti treba) ako je stereo jedan cinc jedan kanal drugi drugi kanal ako nije jedan cinc ubodi drugi neka visi ....koaksialni kabal uzmi zato sto je veoma preborucljivo da se koristi na duzinama preko 5 m (memi onaj tanki smrdljivi radi na 7m ali 15m je duplo vise)..... postoji i varijanta da budzis RF modulator pa da vodis i sliku i ton jednim kablom ali to je vec veca budzevina (btw to nisam probao mada nameravam da do drugog TV-a vodim tako).....

nadam se da sam pomogao
poz Kocka

A da ne znas nekog ko bi mogao sve to da mi napravi tu varijantu sa koaXijalnim kablom itd., i da mu ja lepo platim :D , samo da mi kaze koliko, mada ako je bolja ta varijanta sa modulatorom, moze i ona !!? cheers ... Ako neko drugi zna neka baci adresu ili tel od coveka koji zna da izvede ovaj poduhvat i ima potreban materijal (ili zna gde da ga nabavi) pa nek se lepo ugradi i saopsti mi cifru !!! :happy:

ja znam jedno mesto gde mogu to da ti naprave ali ce te odrati....ako si malo vican sa lemilisom mozes sam to da naprais.....
ja ti to nebih uradio bez 15 eura sa mojim materjalom.....
ako ti nije mnogo posalji mi pm.....

Kocka je napisao(la):
ja znam jedno mesto gde mogu to da ti naprave ali ce te odrati....ako si malo vican sa lemilisom mozes sam to da naprais.....
ja ti to nebih uradio bez 15 eura sa mojim materjalom.....
ako ti nije mnogo posalji mi pm.....

da nije baka u Sremskoj?
,)

Ne spominji te lopove u Sremskoj :cuss: za 1.5 m kabla sa cincevima trazi 200 din. a ja sam na krstu nasao 5m dupli za 300.

ne znam da li ti je ovo od pomoci ali...
15 metara kablova: composite video + audio kabal + scart adapter =800 dinara sve gotovo samo da prikljucis. problem: ja sam ovo kupio u Novom Sadu, ako imas nekoga da ti posalje/donese neces se pokajati.
http://www.bnlsystems.co.yu/
Pretpostavljam da osim s-video imas i kompozitni TV-out

crullick je napisao(la):
...

da nije baka u Sremskoj?
,)
:boom: jeste zato i nisam rekao gde jer necu da reklamiram te derikoze :cuss:

Nazad
Vrh Dno