Šta je novo?

TV-out Card

miodragz

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2004
Poena
319
Zna li ko moze li,
i gde da se nabavi ovako nesto?

Mikeli

miodragz je napisao(la):
Zna li ko moze li,
i gde da se nabavi ovako nesto?

Mikeli

Koliko znam tako nesto se isporucivalo sa nforce 1 i 2 plocama koje su imale integrisanu grafiku pa je ta kartica prikljucivana na agp slot i sluzila samo za tv-out, ali mislim da i kada bi nasao neku od tih kartica ne bi mogao da je iskoristis na nekoj drugoj ploci osim one uz koju je isporucena.

A koju graficku trenutno imas? I na kom slotu, AGP ili PCI?

Vuk je napisao(la):
Koliko znam tako nesto se isporucivalo sa nforce 1 i 2 plocama koje su imale integrisanu grafiku pa je ta kartica prikljucivana na agp slot i sluzila samo za tv-out, ali mislim da i kada bi nasao neku od tih kartica ne bi mogao da je iskoristis na nekoj drugoj ploci osim one uz koju je isporucena.

A koju graficku trenutno imas? I na kom slotu, AGP ili PCI?

Situacija je sledeca, radi se o brand maschini (compaq), koja iz odredjenih razloga treba da salje video signal na jos jedno mesto sem na monitor. E sad graficka karta je normalna (AGP, ne secam se koja tacno, mozda neki ATI) a kuciste je mini desktop i prostor pozadi koji je odvojen za konektor graficke je taman koliko ovaj SUB konektor. Tako da neka druga graficka karta ne moze stati, pogotovo sa tv-out om....
Glupo bi bilo da se sad trazi PCI graficka sa TV-out, posto prostor za ove kartice je ok...

Mikeli

Poslednja izmena:
Ukoliko si siguran da na tom Compaq-u nije integrisana graficka kartica (mada ja mislim da je integrisana) onda je u pitanju neka low-profile AGP kartica i u tom slucaju je moguca zamena za neku koja je takodje nize visine, npr. neki ATI 9200se ili 9250, one se takodje mogu naci sa normalnim i nizim montaznim bracket-om (bracket je mali nosac kojim se kartica srafi na kuciste).

Ako mozes napisi i tacnu oznaku tog Compaqa ili posalji neku sliku zadnje strane da vidimo kakva su resenja moguca.

Pozdrav

p.s. Evo i slike te kartice sa dodatnim low-profile bracket-ima:

Prilozi

• ati 9250 low-profile.webp
    ati 9250 low-profile.webp
    38.9 KB · Pregleda: 78
Nazad
Vrh Dno