Šta je novo?

TV out bez prevoda

Don50

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
609
Kupio sam Asus 7100 sa Tv out-om. Podesio i sve ide relativno dobro osim sto na monitoru dok, gledam DivX film, ima prevod a na televizoru nemam. Pa me iteresuje sta jos treba da podesim. Karica je podesena na TV - Pal - B, Nemacka.

Izgleda da te zeza overlay :(
Koji program koristis i sa kojim kodecima ?
Jesi li probao reinstalaciju detonatora ?
Koji su ti trenutno instalirani ?

Ne znam kako je to kod nVidie, ali na ATI-ju treba da setujes da ti TV bude primarni display. Pa ako imas negde tu opciju, probaj:D

Probaj sa BSPlayer-om. Ima neka podesavanja za Overlay...

Santa je napisao(la):
Ne znam kako je to kod nVidie, ali na ATI-ju treba da setujes da ti TV bude primarni display. Pa ako imas negde tu opciju, probaj:D
Nema potrebe da bude primarni display.

Obavezno probaj tvtool, 100 puta lakse za koriscenje nego tvout iz drajvera, a i sigurno resava tvoj problem.

Ako neces tako, onda mislim da bi ffdshow kodek trebao da resi to.

Hvala na savtima

Posto je dosta kasno idem da spavam. Sutra cu sve savete da isprobam i javi cu se.

ha ha ha

Posle mojih burickanja ubacio sam drugi televizor i gle cuda ima prevod. Na jednom ima na drugom nema.
Gde mogu da skinm program TVTOOL.

tvtool.de, ali ti ipak predlazem search i da pronadjes linkove ka punoj verziji.

?

Da li bi mi neko objasnio kave to veze ima koji je tv nakacen na tv out?

?
Kod mene prevoda ima samo kad je TV primarni display. (nVidia) Televizor svakako da nema veze koji je.

prevod i na tv-u

Trebaju i titlovi da ti budu u overlay-u. Imas tu opciju da stikliras u bsplay-eru. Ili koristi crystal player, on automatski baca titlove u overlay.
Samim tim ce ti biti titlovi na tv-u

Jedan moj ortak je imao isti problem, koristio je microdvd ali kada nije znao sta da radi uzeo je bsplayer i sada mu radi. Nisam koristio bsplayer ali mislim da ima neka opcija da ne radi overlay pa probaj sa time ako ti nista drugo nebude radilo.

Moze li neko da da link ka fffdshow-u.

zahvaljujem

:wave;

Nazad
Vrh Dno