Šta je novo?

Kućna multimedija TV od 55 inca do 70-ak hiljada dinara

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

xtalonix

Poznat
Učlanjen(a)
05.10.2022
Poena
30
Ukoliko i dalje neko od kolega prati temu, voleo bih da cujem neku preporuku za TV do 70-ak hiljada.

TCL C805

Ja bih išao na malo bolji tv, zavisno od budžeta. Moj par godina stariji 55U7QF je bolji tv upoređujući specifikacije.
Na tom zaboravi na HDR pošto je osvetljenje slabije i koliko vidim local dimming ne postoji.

Vidim da je taj TCL 55C805 dosta hvaljen, ima li ga igde za manje od 70krsd?

Plus za TCL je Kasko od dve godine koji sada nude i ukupno 5 godina garancije. Doduse, ne znam sta im taj Kasko zaista/realno pokriva.

Poslednja izmena:
Vidim da je taj TCL 55C805 dosta hvaljen, ima li ga igde za manje od 70krsd?

Plus za TCL je Kasko od dve godine koji sada nude i ukupno 5 godina garancije. Doduse, ne znam sta im taj Kasko zaista/realno pokriva.
Izguglaj na eponudi,ima ga taman za toliko para.
Definitivni najbolji model u ovom cenovnom rangu.Pogotovo za igre ako ti zatreba,144hz je odlicna stvar

Da li ce pasti cena tom TCL-u za nedelju-dve do crnog petka? Vidim u svakoj radnji je ista cena 69.999 i svugde je kao šok cena(znači TCL je pokrenuo neku akciju na njega) i nikakav popust (kodovi, bodovi, loyalti kartica, za keš...) nije moguć. Jedino mi je ostaje da iscimam jednog poznanika da iskoristi svoj popust jer radi u jednoj ogromnom lancu-mada me je i sramota da ga pitam za tako nešto. Stvarno mi je to 5-6 hiljada iznad budžeta. Znam da se to ne kupuje svakog dana i da sam 5 godina miran ali u ovoj situaciji mi je over the top. Nije mi problem da sačekam još 10ak dana ali samo ću da se razočaram kad vidim da nema popusta ili posle crnog petka vrate na staro cenu...

Nazad
Vrh Dno