Šta je novo?

TV @nywhere - jedan problem resen, drugi se pojavio

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
Posle dugogodisnjeg mucenja, nekako sam naterao MSI TV @nywhere master da radi na mom racunaru, a ne samo na tudjim :d . Instalirao drajvere sa sajta, iskoristio DSCaler, i otprilike to je bilo to.:banana:

E sada me interesuje, da li neko zna kako mogu daljinski da osposobim, znaci da radi sa DSCalerom ili Chris TV. Pokusao sam onaj Girder, bas se nisam snasao da podesim, a onda sam kapirao da on instalira neki Current Weather adware koji bas smara, i poslao sam ga u tri lepe sargarepe.

Hvala unapred. :cigar:

Naučiš Girdera komandama tvog daljinca, i rešiš problem. Kod mene je neki 3.x.x i radi sve što treba, čini mi se da nema Current Weather :)

Ovo je verzija 4. Pokusacu sa 3.x. Ne znam kakva je ta, ali ova je izgledala prenatrpana silnim opcijama.

definitivno girder, ja koristim veriziju 3.3.5 u kombinaciji sa ChrisTVom vec par godina i radi perfektno... Nije girder toliko komplikovan koliko izgleda, ako hoces mogu da uploadujem moja podesavanja cisto da vidis kako i sta.

Uf... ala nemam srece.

Ovako, Girder 3 ne konstatuje daljinski. Girder 4 to moze. Pored toga sto donosi vremensku prognozu preko pola ekrana (koju nikako da ubijem) mnogo je ******* za podesavanje. Sa Girderom 3 mislim da bih se snasao, ali ne konstatuje ga.

Kada je u pitanju TV, imam i DSCaler i ChrisTV. CrisTV ima neku cudnu manu, a to su "duhovi" po ekranu (pazi, CRT monitor u pitanju). Salim se naravno, ali sve sto je iole brzi pokret daje neke cudne efekte za rezultat. Zamucenje po ivicama, razlivanje slike, multipliciranje i slicno. Ne u velikom obimu, ali smeta. Sa DSCalerom sve leti k'o ludo. Ostro, brzo i precizno.

Damn!

Za v.3 ti verovatno treba plugin koji bi prepoznao tvoj daljinski od MSI. Ako tako nešto postoji, jel :)

Za v.3 ti verovatno treba plugin koji bi prepoznao tvoj daljinski od MSI. Ako tako nešto postoji, jel :)
Naravno da postoji plugin, mada isti plugin treba i za verziju 4... vremensku prognozu mozes da iskljucis u podesavanju plugina. Najlepse od svega je to sto kad namestis girdera mozes da koristis bilo koji daljinski, a onaj mali mozes da posaljes u penziju.

Poslednja izmena:
Naravno da postoji plugin, mada isti plugin treba i za verziju 4... vremensku prognozu mozes da iskljucis u podesavanju plugina. Najlepse od svega je to sto kad namestis girdera mozes da koristis bilo koji daljinski, a onaj mali mozes da posaljes u penziju.

Jel to znaci da ga imas, ili moram da googlam? :d

Vrh Dno