Šta je novo?

tv kartica

_stanko_

Čuven
Učlanjen(a)
19.07.2003
Poena
601
da li je moguce da kad kupim tv karticu skidam filmove sa tv-a na divx?

Moguce je. Moze direktno u DivX, ako ti je procesor dovoljno brz, ili prvo mpeg2 pa onda u DivX

Vuk je napisao(la):
Moguce je. Moze direktno u DivX, ako ti je procesor dovoljno brz, ili prvo mpeg2 pa onda u DivX

ako je neko radio?
kakav je kvalitet snimka kada se snima sa recimo dobrog satelitskog prijema, ili jos bolje sa ove nase kablovske?

alarmos je napisao(la):
...

ako je neko radio?
kakav je kvalitet snimka kada se snima sa recimo dobrog satelitskog prijema, ili jos bolje sa ove nase kablovske?

Mala korekcija:
kakav je kvalitet snimka kada se snima sa odlicnog satelitskog prijema, ili jos gore sa ove nase kablovske?
Znam na sta si mislio; ali sam morao malo da se NASALIM :)

Niste odgovorili _stanku_.
Isto pitanje i mene zanima - SS2 kartica, XP2400+, 256 M Kingston 3200DDR, Asus A7v8x ploca ... itd.
Dakle u realnom vremenu tj. direktno - prijem i direktno skidanje u Divx ??
U slucaju da mora prvo mpeg2 pa onda divx - koliko je veci fajl u mpeg2 nego u divx za jedan prosecan film od 1.5h ?

Pošto do sada nikad nisam radio capture tv snimka u divx, da li bi neko ukratko mogao da kaža kako se radi. Ja, naime mogu da snimim ono što ide preko kartice, na hard disk (u avi formatu), ali to zauzima jako mnogo mesta. Za deset minuta snimka treba mi oko 700 MB (ceo CD). Ili... da li je moguće, te avi fajlove prebaciti posle u divx i smanjiti im veličinu?

ja koristim windvr i direktno snimam u divx-u(5.05 codec) i kvalitet je odlican

LUC1FER je napisao(la):
ja koristim windvr i direktno snimam u divx-u(5.05 codec) i kvalitet je odlican
Zar on ne snima u MPEG ?
Koja verzija je u pitanju ?
Mada je 2pass N-E-Z-A-M-E-N-LJ-I-V-A metoda...

kol`ko vidim 1.6

Vrh Dno