Posle duzeg trazenja idelanog odnosa cena/kvalitet , odlucio sam se za tuner sa atijevim 550 theater chipom ( bilo saphire ili powercolor) ili Hauppauge pvr-150. Naravno,moje planove je pomrsila cinjenica da zivim u Srbiji 😡 Bilo koji model sa theater 550 chipom je nemoguce naci u BG-u a Hauppage-ova kartica moze da se nadje ali po nerealnoj ceni od preko 100 e. Naime, firma KIMTEC koja je i ustupila karticu hauppauge pvr-150 benchmarku na testiranje, koja je i dobila preporuku zbog povoljne cene od "ispod 60e " pre tacno godinu dana, sada u kimtecu kosta 85e bez PDV-a ( i to je jevftiniji model, bez daljinskog)..
Znam da ovaj post i nema nekog smisla , ali eto da makar malo iskalim bes po tastaturi sto distributeri mogu da se poigravaju sa nama kako zele :wall: Lepo su se smeskali i slagali ljude iz benchmarka da doticna kartica kosta ispod 60e a sada, godinu kasnije , ona je 100e ...
E da...zna li neko gde bi mogle da se nabave ove kartice po normalnim cenama ?
Znam da ovaj post i nema nekog smisla , ali eto da makar malo iskalim bes po tastaturi sto distributeri mogu da se poigravaju sa nama kako zele :wall: Lepo su se smeskali i slagali ljude iz benchmarka da doticna kartica kosta ispod 60e a sada, godinu kasnije , ona je 100e ...
E da...zna li neko gde bi mogle da se nabave ove kartice po normalnim cenama ?