Ova tema mi deluje najkorektnije da u nju ubacim svoje pitanje, pa da ne otvaram novu.
Dakle, imam ASUS laptop (USB, VGA i HDMI ulazi) i neki matori 17" LG Flatron 4:3 monitor, koji bih ubacio kod sebe u spavacu sobu, jer u njoj nemam nista, a ne treba mi bolje/vece, jer bi mi bio na manje od metar od ociju. On bi trebalo po potrebi da izigrava monitor, a cesce da sluzi kao TV, posto mi se sad ne uzima jos jedan televizor, nisam pri novcima...

Ono sto mi nedostaje za ovakav poduhvat je TV kartica... Kablovska je SBB.
Kvalitet slike mi nije presudan, samo da nije bas los, teletekst mi nije neophodan, a snimanje kanala tj. emisije programa me def. ne interesuje. Posto je laptop u pitanju, koliko kontam samo USB i standalone kartice dolaze u obzir. Bilo bi pogodno da moze da radi i bez laptopa (posto, ocigledno, nije prikucan za sto), a koliko mi zdrav razum govori, to onda moze samo sa standalone karticama, samo za njih ne znam koliko su dobre.
Moje pitanje se onda svodi na predlog kartice, i eventualno neke savete, ako postoji nesto sto sam propustio..? Hvala svima unapred!