PeraNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2005
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 3600
- Matična ploča
- ROG STRIX B350-F
- RAM
- GeiL DDR4-3200 2x8
- GPU
- AMD Radeon 6700 XT
- Storage
- Kingston A2000
- PSU
- Seasonic Focus 550W Gold
- Kućište
- NZXT
- Monitor
- Philips 278E9Q
- Miš & tastatura
- Logitech
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Juce sam kupio Leadtek Expert TV karticu medjutim imam problem sa zvukom. Kartica na sebi ima audio izlaz koji se spaja sa "CD-in" konektorom na maticnoj ploci i zvuk sa TV kartice generalno funkcionise a jacina zvuka se logicno podesava preko "CD Volume" u audio properties. E sad problem je u tome sto je jacina zvuka jako slaba tj. zvuk je tih. Da bih dobio normalnu jacinu zvuka moram master volume i CD volume da namestim na maximum. Tada se desava da je wave jako glasan pa njega moram da smanjujem jer u protivnom svaki drugi zvuk iz kompa je nenormalno glasan. Sta je ovde u pitanju? da li TV kartica ima slab audio izlaz? Napominjem da imam pojacalo 2x40w i zvucnike takodje 2x40w realne snage tako da do pojacala sigurno nije a i mp3 koji pustam u winampu je izuzetan i sto se tice jacine zvuka i sto se tice kvaliteta. Koristim integrisan zvuk na K9N ploci ALC883 i sa TV karticama koje sam pre ove koristio nikada nisam imao ovaj problem (dodushe te kartice su imale audio out koji se kacio na audio in zvucne kartice a ne CD-in kakav je slucaj kod ove). Instalirao sam najsvezije drajvere za zvucnu kao i najsvezije drajvere za WinFast PVR i maticnu plocu (9.16). Molim POMOC.