Šta je novo?

TV karta?

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Kupio sam tv kartu Pinnacle pctv 110i i uz nju dobio sav softwer. Ono sto me zanima jeste koji program da koristim za gledanje programa i da li cu uz "taj" program moci da koristim daljinski ili on ide samo uz pinnacle-ov software koji je dosao uz kartu?
Hvala unapred!

PS. Mozda neko vase zapazanje vezano za ovaj model karte?

Pa, ne znam sto niko ne odgovara, ovo je lako :d {sedi 5}

Pa, misljenja su podeljena. Neki kazu DSCaler, neki kazu ChrisTV, neki FlyTV... i tako. Skines recimo, ta tri nabrojana i probas koji ti najvise odgovara. Koliko sam se ja zezao sa tv karticama {nemam je, nego kod ortaka} meni[i/]je nekako najbolji DSCaler. Za snimanje FlyTV.
Svaki je specifican, a verujem da ces izbrati onaj koji Tebi bude najboji. Samo da ne pocnu sada da se prepucavaju koji je bolji, jer je to individualno. Slika ne zavisi samo od softvera, vec i od kablova, signala, antene/kablovske...

Tako da moras sam da probas.
Znam da ti i nisam bas pomogao, ali eto, bar si dobio odgovor.

E, sad, sto se tice daljinca ja nisam video da u DSCaleru ima nesto u vezi toga, ali da budem iskren nisam nesto preterano ni cackao. Neka ti kazu drugi sto se toga tice, ja mislim da ne moze. A ako ti potvrde da ne moze, ti pogledaj link iz potpisa, ako ti bas treba daljinac.

Nazad
Vrh Dno