Šta je novo?

TV karta KWorld BT878

bluenick

Čuven
Učlanjen(a)
11.07.2003
Poena
620
Imam dotičnu TV kartu i par meseci je radila odlično bez ikakvih zamerki. Čak nisam imao problema ni sa teletextom (kao što većina jeste). Ali, od nedavno prijem signala sa daljinskog upravljača je drastično oslabio, tako da bukvalno moram da priđem prijemnom delu kako bi neka akcija sa daljinskog bila registrovana. A kad već priđem kompu, mogu i ručno da uradim ono što bih inače putem daljinskog. Promenio sam i baterije, stavio dobre Sony alkalne, ali nije do njih problem. Jednostavno, odjednom kao da se nešto desilo. Daljinac mi nije ispadao, a prijemnik je na dobro vidljivom mestu, inače od instaliranja karte nalazi se tu i pre nije bilo problema. Ima li neko ideju u čemu je stvar (daljinac definitivno radi, samo iz daljine teško).

Znaci, vise nije daljinac vec "blizinac". Pokusaj da reinstaliras drajvere za doticnu karticu.

Mozda ce zvucati glupo, ali da li si proverio kakve su ti baterije u daljincu?
Ako su u njemu one koje si dobio uz karticu moze to da bude problem jer mi se cini da su to neke Kineske, tj. uglavnom nekvalitetne.

Lepo je rekao da je promenio baterije.

Ja ne znam koji savet da dam, osim da proveris da se kojim slucajem nije zaprljao prijemnik.

Drajvere sam reinstalirao, jer je i meni to prvo palo na pamet, ali ništa se nije promenilo.
Baterije sam kao što rekoh već menjao, a inače uz ovu karticu ne idu bilo kakve baterije (što je i u prikazu ove karticu na ovom sajtu iznešeno kao zamerka).
Jeste u pitanju nešto oko prijemnika. Nije se zaprljao, mada sam i to proveravao i čistio. Sve mi se više čini kao da je neki tehnički kvar u pitanju što se tiče prijemnika, kao da je oštećen (mada ne znam kako).

Nazad
Vrh Dno