Šta je novo?

Tv Izlaz

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Da li sa GF4 karticama (Ti 4200, 4400...) moze da se recimo pusti preko TV-out film na TV, a da se na monitoru nastavi normalan rad u desktopu? Znaci da li mogu da budu nezavisna oba izlaza...

milanlj je napisao(la):
Da li sa GF4 karticama (Ti 4200, 4400...) moze da se recimo pusti preko TV-out film na TV, a da se na monitoru nastavi normalan rad u desktopu? Znaci da li mogu da budu nezavisna oba izlaza...

Nije valjda da niko ne zna?!?

Re: Mogu

ymiljan je napisao(la):
Preko Windows Multiple Display. Imas detaljnije ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?threadid=10284

A ako nesto treba od doatnih podataka, pitaj sta treba.

Jel moze to iz nekog drugog player-a, a ne iz BSPlayer-a?
BTW ti si imao GF4MX kartu, a ja sam pitao za pravu GF4. Mislim da ova moja nema to u nvidia chipu vec da je to odvojen connexantov chip... Da li onda to moze i na njoj?

Chip

Sto se tice drugih playera ne znam, a sto se tice cipa, cenim da bi moralo, utoliko pre sto nije integrisan.
Btw meni prvo nije "priznavao" prisustvo chipa sa starim drajverima (greskom stavljeni na WinfastA170) - verzija 28.nesto, pa sam stavio S325 drajvere isti build (sa instalacionog diska), pa sam onda stavio nove detonatore, odnosno 29.42 mislim. Pa posto tada nisam bio svestan problema sa kablom vratio na WinfastA 170 i nekako je tada sve proradilo.

Mislim da se vredi mozda i pomuciti malo sa drajverima, jer je rezultat sasvim OK i pored male (crne) margine na TV-u.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno