Šta je novo?

TV/FM tjuner do ~ 60 eura.

• Začetnik teme Začetnik teme acca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Kupio bih bih neki OK tjuner. Cekam vase predloge i iskustva. I naravno gde ima po najpovoljnijoj ceni.

tv tuneri

u principu ovi noviji tv tuneri su prilicno losi pa cak i pinnacle; nekad su bile dobre ati-jeve tv tuner karte i intergrisane na njihovim kartama ili na voodoo-u na primer bio je ranije onaj model 3500 koji je na sebi imao odlicnu tv tuner kartu

PS. savet je sacekaj mozda izadje nesto dobro

Za te pare (60e) mozes da biras Pinnacle ili Leadtek. Kvalitet im je slican s tim sto je Leadtek bolje opremljen, ima i FM tuner..

acca je napisao(la):
Kupio bih bih neki OK tjuner. Cekam vase predloge i iskustva. I naravno gde ima po najpovoljnijoj ceni.

Ja sam juce kupio Leadtek za 60e,i mogu ti reci da sam jako zadovoljan

brankoX je napisao(la):
Za te pare (60e) mozes da biras Pinnacle ili Leadtek. Kvalitet im je slican s tim sto je Leadtek bolje opremljen, ima i FM tuner..
PCTV Pro sa FM tunerom kosta barem 40€ vise od obicnog PCTV-a koji moze da se nadje za ~55€!

Kad smo vec kod tv tunera, mene interesuje koliko zauzima 1 sat tv programa (mesta na hard disku), ako se snimanje vrsi najvecom mogucom kompresijom na duron 700, 256MB rama, win xp, maxtor 7200 20GB. Rezolucija neka normalna za gledanje tv: pretpostavljam 400 x nesto ili tako slicno.

Laza je napisao(la):
Kad smo vec kod tv tunera, mene interesuje koliko zauzima 1 sat tv programa (mesta na hard disku), ako se snimanje vrsi najvecom mogucom kompresijom na duron 700, 256MB rama, win xp, maxtor 7200 20GB. Rezolucija neka normalna za gledanje tv: pretpostavljam 400 x nesto ili tako slicno.

meni je juce sat i po programa zauzelo 8GB

Koja masina, koja kompresija? Moze li to bolje na mojoj masini?

Taman sam odlucio da kupim leadtek-a, kad vidim da nema teletext (bar tako pise u svetu kompjutera). Kakva je razlika u odnosu na kworld karticu koja ja 10-15€ jeftinija a ima isti cip? Ima li kworld teletext? Razlika u softveru mi i nije toliko bita, jer postoje nezavisni programi.

Dakle, trazim karticu tv+fm, daljinski i teletext i to sve do 60€. Ima li toga?

Nudi mi jedan drugar Pixelview (ili tako nesto slicno) ima Tv, FM i teletext. Trazi nekih 40 eura. Inace on ju je kupio novu prosle godine.

Pa to ti je onako prosecna kartica! nista posebno ali je cena Ok! uzmi je sto ne!

Kupite PCTV za 55-60€. (i tačka)

Nazad
Vrh Dno