Šta je novo?

Kućna multimedija TV do 500e

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Bokerini

Zapažen
Učlanjen(a)
11.11.2021
Poena
22
Postovanje dobri ljudi. Spremam se za novu sezonu Premier lige i obzirom da sam od prijatelja jedini koji ima Arene, zelja mi je dobar TV (prventstveno slika) za gledanje nove sezone. Budzet do 500e.

Zdravo svima! Ne bih da otvaram novu temu, tako da ću se nadovezati ovde jer je dilema slična. Naime, potreban mi je televizor do 43 inča (za veći nemam prostora), a budžet mi je do 550 evra. Nakon duge potrage, izbor se suzio na LG 43NANO753/LG 43NANO773 i Samsung QE43Q60A. Zanima me da li ima neke suštinske razlike između ova dva LG NANO televizora, pošto na netu nigde nisam uspeo da nađem koji je bolji. Da li je Samsung bolji izbor od ova druga dva i da li možda postoji neki bolji u ovoj kategoriji do 550 evra (kupio bih najverovatnije preko Mađara na KP)?

Evo i ja da se nadovežem sa sličnim pitanjem. I mene interesuje tv od 43" uhd. E sad koga ne mrzi da pogleda u e-ponudi, gde sam stavio u pretragu tv od 43" i izbacio mi je dosta modela. Cenovni rang maksimalno do 50.000 gore dole par hiljada. Šta je od ovoga najbolja kupovina što se tiče kvaliteta slike, a gledalo bi se iptv, sport i filmovi. Igre nikako. I da, već imam smart box. Eto ko je malo stručniji pa uočava razliku između ovih tv-a da preporuči nešto od ovoga. Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno