Lucic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.05.2022
- Poena
- 110
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700X & DeepCool AG 400 BK
- Matična ploča
- Asus TUF Gaming B550-PLUS
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2x8GB 3200Mhz CL16
- GPU
- PowerColor RX 6800 Fighter
- Storage
- Kingston KC3000 1TB & Kingston Fury Renegade 1TB
- Zvuk
- Redragon Darknets GS570 BT & HyperX Cloud 2 Red
- PSU
- Asus ROG Strix 750W Gold
- Kućište
- Asus TUF Gaming GT301 & Asus TUF Gaming TR120 x3
- Monitor
- DELL S2522HG
- Miš & tastatura
- Razer Viper V3 HS & DarkProject Terra Nova
- Ostale periferije
- LG 43UQ81003LB TV
- Laptop
- Acer Aspire ES1-532G-C5TE
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S23 8GB/256GB & Samsung Galaxy A50 4GB/128GB
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm
Samsung Galaxy Buds Live
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Zdravo svima, došlo je vreme da se stari TV zameni jer su mu led diode počele slabiti po drugi put i zbog toga na određenim mestima slika bude tamnija što bode oči. Bez obzira što je TV kupljen pre par godina, po meni je još uvek ok i ne bih ga menjao da nema problema sa diodama. U pitanju je neki Grundig 1080p od 32" (mislim da je u pitanju VLE 6621 BP ili 5000 nešto) kupljen 2016 i tada je plaćen oko 45.000 dinara tj. oko 400e. Voleo bih da novi TV ima 43" i da ne košta više od 50.000 dinara nikako. Svestan sam da sa tom cenom dolaze i određeni kompromisi ali bih želeo da izvučem najviše što se može dobiti. TV se retko gleda sa strane tako da mogu doći i VA paneli u obzir. Što se tiče OS-a, nije mi toliko bitno da li je VIDAA, Tizen ili Android iako znam da je Android OS najbolji, uglavnom mi je bitno da imam YouTube. Gledao sam par televizora, ali mi je opet potrebna vaša pomoć jer nisam nešto siguran koji bih trebao da izaberem.
Neki od mojih izbora su:
1. Hisense 43A7GQ - zanima me kakav je kvalitet slike i izrade generalno jer sam čuo da se svetlo od led dioda prelama preko rama televizora, da li ima probleme sa HDR-om kad se poveže na MTS box?
2. Samsung UE43AU7172UXXH
3. Philips 43PUS7906
4. Hisense 43A63H
Televizore sam poređao po kvalitetu specifikacija sa "papira" i uz pomoć benchmark videa.
Na Hisense televizore se dobija 5 godina garancije, a na ostale 2 godine.
Možete mi predložiti i druge televizore, ali da ne budu sa KP-a!
Najbitniji mi je kvalitet slike, pa onda sve ostalo.
Neki od mojih izbora su:
1. Hisense 43A7GQ - zanima me kakav je kvalitet slike i izrade generalno jer sam čuo da se svetlo od led dioda prelama preko rama televizora, da li ima probleme sa HDR-om kad se poveže na MTS box?
2. Samsung UE43AU7172UXXH
3. Philips 43PUS7906
4. Hisense 43A63H
Televizore sam poređao po kvalitetu specifikacija sa "papira" i uz pomoć benchmark videa.
Na Hisense televizore se dobija 5 godina garancije, a na ostale 2 godine.
Možete mi predložiti i druge televizore, ali da ne budu sa KP-a!
Najbitniji mi je kvalitet slike, pa onda sve ostalo.
Poslednja izmena: