Šta je novo?

tv asus problem, help!

SickMF

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2004
Poena
745
Ortak je kupio komp pre par dana sa grafickom asus v 9520 sa integrisanim tv tunerom. Ubismo se, ali onaj home teatar nema sanse da memorise kanale posle auto scan-a. Kada se zatvori pa otvori program, ostane samo poslednji kanal koji je bio aktivan pri gasenju. On mi kaze da je to jedini cd koji je dobio i na njemu je samo instalacija home teatar.
Pitanje glasi: da li je moguce da je trebalo da postoji jos nesto od softvera za skeniranje kanala, njihovo memorisanje, razvrstavanje, pridavanje imena i sl.
Jer ovaj ht mi lici samo na softver za gledanje onoga sto si pronasao sa necim drugim. U njemu nema nikakvih opcija za memorisanje nadjenih kanala sto mi je potpuno neverovatno. U pitanju je kablovska, ali verovatno nije bitno.
Izvinjavam se na potpuno laickom pitanju, ali mi je ovo 1. susret sa tv karticom a forum za te stvari i sluzi.
Unapred zahvalan.

Znas kako,kad stavis autoscan i pustis ga da zavrsi skeniranje(traje oko 10 minuta) on ce sam rasporediti kanale.
Sad druga stvar je sto je home theater neverovatno sra...e pa te kanale nemozes posle da razvrstavas i brises nepotrebne.Ostanu ti svi oni skreblovani a kanale rasporedi po frkefencijama pa ti je sve izmesano,uglavnom muka ziva.A da ne govorimo o tome koliko je spor.
ako nece da memorise pogledaj ponovo podesavanja,stavi na primer germany(tako ces dobti i teletext).Klikni i na channel surfing tu ti u malim prozorima pokaze sve kanale koje imas.
Ja za gledanje koristim dcaler,skini ga s neta ima oko 500kb i savresen je za gledanje.Home theater korsitim sam kad treba nesto da snimim.

Ja mislim da su asus kartice ranije dolazile sa starim softverom koji je sigurno bolji od ovog.Pokusao sam da nadjem nekog da mi nareze ali nisam uspeo.
Pa ako ti nadjes slucajno javi mi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno