Šta je novo?

TV Anywhere master

DarkNinja

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2005
Poena
319
Desava mi se da na gore navedenoj tv kartici, kad upalim msipvs zapuca komp; nekad odma nekad kad promenim kanal, znaci nema pravila.Ranije se to samo desavalo u visti a sad i na xp-u. Probao sam reinstall win-a i menjanje slotova ali i dalje sve isto. Dal li neko zna neshto shto bi mi pomoglo?

Desava mi se da na gore navedenoj tv kartici, kad upalim msipvs zapuca komp; nekad odma nekad kad promenim kanal, znaci nema pravila.Ranije se to samo desavalo u visti a sad i na xp-u. Probao sam reinstall win-a i menjanje slotova ali i dalje sve isto. Dal li neko zna neshto shto bi mi pomoglo?
Promeni program, zaista je los. I ja imam tu karticu. Ukapirao sam da mnogo bolje radi da samo ubodes karticu i da pustis da Windowsov wizard nadje drajvere na CD-u i ucita ih. A za program koristi DScaler recimo. Cela stvar mnogo brze i bolje klizi. Ako krenes sa CD-a da instaliras ono sto se nudi, ode windows i pola drajvera u materinu.

Ne, za to ti je potreban Girder ili Uice. Searchuj malo, raspitivao sam se ovde o tome, ali nikada nisam uspeo da nateram da radi ljudski :(. Doduse, davno je bilo.

Nazad
Vrh Dno