Šta je novo?

TV and Comp !!!!

RemblCrein

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2003
Poena
609
Povezao sam komp sa tv-om. I naisao sam na neke probleme, kao npr:
1.kako da podesim da mi slika dvix filma bude I na tv-u I na kompu
2.da li je moguce da ja gledam dvix film sa kompa na tv a da neko drugi u tom trenutku na istom kompu igra igrice?

Kako da podesim sve ovo jer znam da je moguce, hvala unapred!
A da imam graficku fx5200

1. iskljuci Autocorrect i =>I (u Word-u)
2. divx ( nije dvix)
3. Da li si probao TVtool ?

Budi precizniji, gde se nalazi taj autocorrect?
Tvtool cu sad probati da skinem s neta pa cu videti kako radi…

Ne treba ti TVTool!
Ako imaš instalirane drajvere čija je verzija veća od 4x.xx, sve to lepo podesiš u drajveru: na desktopu desni klik mišem, Properties, Settings, Advanced, nVidia, nView..., Single -- Clone, Full screen video, Secondary display.

Nadam se da nisam nigde pogrešio. Ovo pišem sa kompjutera na kome je integrisana grafika. :D

JA sve to znam i sve sam to probao i opet nece! ja vidim desktop i na tv-u i na kompu ali kada pustim film na jednom od uredjaja nema slike, na jednom je crno a na drugom film ide normalno!
Ne znam isto kako da podesim da igram igrice na kompu a da neko kod ja to radim gleda film preko njega na tv-u!
Skinuo sam sa neta tvtool 9.6.2 i tamo ima tih opcija koje su meni potrebne ali opet nece da mi napravi to sto zelim!
Ako iko moze da mi pomogne bio bi mu zahvalan, drajveri su 56.56 za Nvidiu.
Hvala unapred :(

Nazalost ta varijanta sa igricom na monitoru dok se na tvu gleda film zahteva sledece:
Ati graficku
jos jednu zvucnu
...

ja sam povezao komp i TV preko "S-Video" kabla. ako na tv-u nemas "S-Video" ulaz (kao ja) kupi na buvljaku konverter. u pocetku mi nije radilo (isti problem kao kod tebe) ali sam onda instalirao 66.81 detonator za nVidia i radi.

ono za igrice nisam cuo da postoji tako nesto :(

e da, stoji ono:

desni klik na misu, properties, settings, advanced, nadjes jezicak sa imenom graficke (npr. GeForce MX 460), nView desplay settings. tu ides na opciju CLONE i podesis sve kako treba i oces

poz.

IGRICE I FILM U ISTO VREME NE MOZE JA KUCO RAD U WORDU A BIO FILM ISTO NA TV PA JE SECKALO . jedino ako imas jacu makinu od mene

MOZE, ja terao pod gore opisanim uslovima...
Losa ti je ploca i treba ti jos jedna zvucna, ko sto sam ja napisao gore, pa nece seckati...
naravno ne bas doom3, ali neka humana igrica ce da radi...

19stefan87 je napisao(la):
e da, stoji ono:

desni klik na misu, properties, settings, advanced, nadjes jezicak sa imenom graficke (npr. GeForce MX 460), nView desplay settings. tu ides na opciju CLONE i podesis sve kako treba i oces

poz.
Zar nije lakse klik na tvtool > clone > ok ?

ili ctrl+F1 ?

pa ako je tebi kopmlikovano onako kako sam rekao, onda instaliraj program.

nije uopste potrebno da se bahces s tim ali ako oces....

Vrh Dno