Zdravo svima, majci crkao TV onaj stari veliki pa hocu da joj uzmem neki od ovih jeftinijih modela. E sad nisam pratio situaciju oko TV-a (cak i nemam TV) i ne znam da li i tu vazi situacija sa panelima kao i kod monitora gde imam ips pa bih gledao u tom smeru. Video sam neki VOX TV 32" HD smart za oko 15000 ali bih bio zahvalan da mi neko kaze da li je to ok marka ili mozda neka druga? Ne treba njoj nista posebno ali vidim da sad ima dosta smart na popustu pa da iskoristim. Inace nema mesta za veci od 32" a i to je vece nego ovaj matori sto je imala a takodje soba je mala tako da je ok velicina za tu sobu. Jos samo da dodam da ima kablovsku i da su joj rekli da kad bude uzimala nov TV da ce joj dati karticu dok za ove stare se koristi risiver, cisto da spomenem ako to ima neke veze.
P.S. Da, jos samo da spomenem da mora zvucnike da ima, vidim da ima modela 2x6w i 2x10w, to je kapiram sasvim dovoljno?
P.S. Da, jos samo da spomenem da mora zvucnike da ima, vidim da ima modela 2x6w i 2x10w, to je kapiram sasvim dovoljno?