Šta je novo?

Kućna multimedija TV 32'' do 30.000 din.

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
što god sa što dužom proizvođačkom garancijom. koliko sam upućen, Hisense do kraja godine ima akciju 7 godina garancije.
 
Poslužiće sasvim lepo taj televizor. Kupio sam ga u januaru svom dedi, lepo radi, ima finu sliku. Ovaj model Tesle proizvodi TCL, tako da bi trebalo da je i trajnost solidna, bolja od potpunih "no-name" proizvoda.
 
Ja sam u ovoj godini kupio nekoliko tih najjeftinijih 32"
Fox, Tesla, Vivax i stellla to su potpuno isti televizori sa istim daljinskim i sa istim SW
 
Takođe tražim sličan TV ali samo za zemaljsku televiziju.
Da li ima drastičnih razlika u kvalitetu digitalnih prijemnika za ovu cenu? Imam i poseban prijemnik ali ako već kupujem, nek onda ima i odgovarajući u tv-u.
Ima li smisla kupovati full hd za zemaljsku?
Mnogi savetuju da je bolje kupiti običnan a kasnije dodati android box ako treba. Ne znam da li postoje televizori koji nisu smart ali zato imaju npr. prirodnije boje, bolje uglove gledanja, bolje diode i slično a za istu cenu kao neki smart gde zapravo naplaćuju softver.
Uređaje uglavnom kupujem kada stari crknu tako da još uvek imam CRT JVC iz 90-ih čiju sliku obožavam, ali izgleda da je od ove marke danas ostalo samo ime a i slabo ih ima kod nas.
Jel poznate marke kao Samsung i LG naplaćuju samo ime ili su ipak nešto bolji od kineskih Kineza (ako ne gledamo operativni sistem)?
 
Nazad
Vrh Dno