Šta je novo?

TV 29'' 100Hz

ZeleniZub

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2004
Poena
309
Trabam da pazarim TV 29'' 100Hz, sa nekih 30-50k.
Imao sam ideju: Samsung 29MO66V = 26.8k
Ali me najvise koleba sto je neko na forumu pisao kako Samsung malo radi na 100 a malo na 50Hz ?! (http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=60778), a evo i citat:
Uzo samsung 100hz, 72cm, lep TVnema sta, ubacimo DVD, sve super, ubacimo neki drugi 4:3 aspect DVD - prc- evo problem, TV u 50hz...i sat vremena se ja yebo sa time i nema sanse da se namesti, reko da nije do piopneer ovog DVD plejera, nije, pustio sa kompa DVD i ista stvar, i tako svaki treci DVD bude u 50hz....a naravno televizor sam po sebi precenjen uzas, a rame uz rame sa nekim sonijem ili panasonikom bio bi smesan, dobro ajde ne smesan ali, veci je, zeza, manje podesavanja, greje se lud i to. I sta ? nista, sad covek vratio i to pa pazario ono sto sam mu jos pre godinu dana rekao da pazari, panasonic digital super tune, flat quintrix
Posto su i kakvi ti Panasonic.
U petak sam na Dusnovcu video jos:
Toshiba 29H37 = 37k
Samsung 29M206V = 32.6k
Sta je trenutno najbolja kupovina?

hmm mator tred al mi bash neshto slichno treba. daklem...

planiram da uzmem TV dijagonale 70cm, flat, 100hz sa upravo slichnom cenom kao gore 30 - 50 hiljada. sve ostalo je manje bitno. znachi treba mi predlog gde (u beogradu pozeljno), koliko, koji (samo bez beka, nea, onyx i sl. u obzir dolaze sony, samsung, toshiba, sharp, panasonic i svi kvalitetniji proizvodjachi). stvarno se ne razumem u televizore i svaka pomoc je dobrodoshla.

Dobro niste rekli 30-150 hiljada :D Ako vec hocete da date do 50k, kupite TV za 50k, i ne prichajte o duplo jeftinijem, jer oni veze nemaju sa zivotom...

pa ne nemam odredjeno toliko i toliko para. znachi mislio sam na konkretne predloge taj i taj tv za toliko para je best buy zbog toga i toga. znachi mozda je jedina razlika izmedju dva tv-a shto jedan ima dva tjunera a zbog toga je skuplji lupam 10 hiljada. meni lichno nisu potrebne dzidza bidze tipa dva tjunera, pip i sl.

ajd ako lepshe zvuchi nek bude onda cena oko 40k +/- 10k :D :D :D shalim se

Ako hocesh najbolju sliku, shto je kod TVa valjda najbitnije, uzmi Sonija. Za kvalitet niko ne moze da garantuje, ali ne verujem da ce Sony biti isti kao Samsung.

Mada, shto se mene tiche, ja bih sad uzeo neki jeftin TV, jer ce za godinu dana HDTV koshtati tih 600 evra...

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
... jer ce za godinu dana HDTV koshtati tih 600 evra...

eeeee oce, oce... mozda ce i koshtati toliko, mozda ga bude chak i kod nas za te pare al teshko da ce iko emitovati hdtv singal tako nema neke vajde od toga.

Jeste. Pogledaj samo koliko imas stereo programa u Beogradu - jedan, Stankom.

Jeste, ali koga to intresuje. Mala investicija u satelitski sistem i hdtv je tu ;) Ja vec vise od godinu dana gledam hdtv ,)

Pazi da se kod nas nece prodavati HD televizori - uvoznici ce nabaviti 20 komada i dograditi se 100% na cenu. Za 3-5 god je ipak realno da i kod nas budu mogli da se nabave po ceni koja moze da se poredi sa normalnom. Broadcasting HDTV signala kod nas mozda za 10-20 god. Mada kad bolje razmislim nasi programi su i onako krsh, jedino pojedini strani valjaju.

Vrh Dno