Šta je novo?

Turniri u VS fighterima

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Video sam da postoje turniri za CS, WC3 i takve gluposti pa me zanima postoji li neki turnir za VS fightere.

Bilo bi super kada bi bilo Street Fighter 2/3, Marvek vs Capcom 2, Tekken 3/5, Soul Calibur, Dead or Alive 2, Mortal Kombat 1-4 poshto sam sve to igrao na PS2/DC, ali chisto sumnjam da se neshto od toga josh uvek igra(mozda MvC2), tako da ako postoje ovakvi turniri kazite mi shta se igra.

Sakurabana organizuje turnire u trenutno aktuelnim vs igrama.
Pre nekoliko nedelja je bio Tekken 6 turnir, prosle nedelje MK turnir, a za par nedelja ce biti SSF4AE, koji ce izaci i za pc.

Znachi nishta od ovih starijih stvari samo ovo novo(shto uglavnom izlazi samo za konzole).
Jel se SSF4 mnogo razlikuje od SF4?
Imam SF4 original, a ne daje mi se 40e za malo izmenjenu igru.

Ima ljudi koji igraju starije tabacine preko GGPO-a, ali nema turnira.
AE se prilicno razlikuje od obicnog SF. Doduse, postoji fora da se igra sa popustom uzme za 30e.
Mada, uvek moze da igras pirata i spremis se za turnir :).

Pa jeste, sa botovima da vezbam.
Shta je GGPO?

Hvala ti puno za GGPO.

Nema na cemu.
GGPO je odlicna stvar.
Jedino je ****** sto ce 3rd Strike verovatno biti sklonjen kad izadje HD verzija za xbox360/ps3.

Jel to znachi da su sklonili Marvel vs Capcom 2 poshto njega vec ima za XBLA i PSN?

2 Solesoslav:
Prvo, shin-boyan je vec odgovorio sto se tice domacih turnira, ne znam kako je uspelo to da ti promakne. :)

Drugo, odrzavaju se free online turniri u fightning games (FG) ilit "vs igrama" relativno cesto. Nema puno domacih jer nema ni interesovanja za tako nesto, ali medjunarodna scena i interesovanje postoje. Sto se tice Evrope, prilicno cesto ekipa iz UK ili Francuske organizuje nesto.

Drugo, MvC2 nikad nije ni bio podrzan u ggpo (FBA) jer je igra za Naomi. Za tu igru probaj demul net play. Pogledaj malo ove teme:

Shoryuken - Official SuperCade | GGPO | Kaillera | Windows Live gamertags thread
Shoryuken - The Beginners guide to: 2DF | GGPO | Kaillera | MAME | ZSNES | Port Forwarding

Shoryuken - Demul with netplay released (CVS2, GGXX, MVC2 etc.)
Shoryuken - Demul + Netplay Tutorial

Also, ima slicna tema na emuglx forumu za kontakt s ljudima koji se igraju na ggpo/supercade/... a mogu se ponekad naci i najave online turnira.

3rd strike je mnogo bolji od ove nove cetvorke. Realno.

WoW, ja mislio da sam jedini koji voli 3rd Strike.

Jel zna neko da li izlaze MvC 3 i MK 9 za PC?
Ili vec postoji neka verzija?

Mozda preko nekog emulatora za automate. Tako smo dobili onaj nastavak za Blaz Blue.

Nazad
Vrh Dno