Šta je novo?

Turn off- ha ha ha

sljamka

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2005
Poena
319
XP COM Event Receiver-Par puta mi se desava da kada se win iskljucuje odnosno treba da se iskljuci odbija jer ovo cudo drlja pa moram da ga iskljucim tako sto ga ubijem iz Taska. Nasao sam da je to nesto vezano za FF ali ako moze neko da mi obijasni o cemu se radi i kako da resim ovaj smorni problem.

A sta ti je tu smesno? I sta ti znaci FF?

pa osecam da je neka glupost

fire fox je browser i gle cuda kacim se preko LAN direktno na net iskljucim konekciju i onda proverim kad ono u tasku browser nesto kao radi. Mala ispravka
nisam ovaj servis ubijao iz taska nego iz pop up-a ono kao blabla radi ako ga iskljucite odmah ostacete bez podataka koje nije sacuvao. A nekoliko puta sam je nalovio <lisicu> da cak i u tasku radi. Da ne napominjem da ja naravno iskljucena i konekcija i ona.

To se dešava sa programima koji nisu dobro "ispolirani". Postavi za taj program veći prioritet. Meni se slično dešava sa Kerio Personal Firewall-om.

FF = Mozilla Firefox.

@sljamka: nije fire fox, nego Firefox. 🙂

@sljamka
Preduzmi nesto protiv nepozeljnih posetilaca...

ok

Kakav prioritet i zasto, o kakvim posetiocima govoris ?

Prioritet iz taska?
Pa mozda spyware, virus...

sistem je od pre nedelju dana

Jedino ako ima nesto so je propustio ad aware, spybot, kasperski sve u abdejtu.

Poradi malo na registry tweaku za winXp.

sljamka je napisao(la):
XP COM Event Receiver-Par puta mi se desava da kada se win iskljucuje odnosno treba da se iskljuci odbija jer ovo cudo drlja pa moram da ga iskljucim tako sto ga ubijem iz Taska. Nasao sam da je to nesto vezano za FF ali ako moze neko da mi obijasni o cemu se radi i kako da resim ovaj smorni problem.

Firefox nema takvo stogod u sopstvenoj instalaciji. To ce biti ili neki plugin koji si instalirao ili neko spyware djubre.

Frik i ....

spy nije nema sumnje a ekstenzija vrlo verovatno sam ne mogu da provalim koja
zato sto se nekad javlja ovaj problem nekada ne. Na kakav tvik ste mislili, jel moze neko da napise lepo to sto mu pada na pamet po ovom pitanju ili ja moram da budem balkanska prorocica pa da naslucujem. Hvala.

Nazad
Vrh Dno