Šta je novo?

Tune up deinstall

milosh

Cenjen
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poena
180
Ajmo da zapocnemo ovu komplikovanu temu. :d Ljudi koji su koristili ovaj program znaju kako on moze da stvori probleme, a ko nije trebao bi da bude upozoren da ovaj program nije kao ostali koji se lako deinstaliraju iz sistema. Naime na jednom od racunara na kome mi je instaliran Windows Xp pokusao sam da deinstaliram sasvim normalno program Tune Up, proces se zavrsio navodno uspesno, a ja sam ne razmisljajuci obrisao folder gde je uskladisten Tune Up, medjutim posto on ima kontrolu u nekim delovima sistema on je meni ostao u sistemu, ali ne mogu da ga potpuno izbrisem, zajedno sa podizanjem sistema podize se i on i dok ne zaustavim proces crpe mi RAM memoriju (nema ga na listi "start up" programa). Posto mi ovaj Windows do sada radi najstabilnije necu da ga obaram cisto da to ne budu vasi odgovori. Da li neko zna na koji nacin mogu da se resim ove "napasti"? :)

Pa možda lupam ali instaliraj ga ponovo i onda ga nekim efikasnim načinom deinstaliraj (taj efikasan način nadji sam :))

To sam zaboravio da napomenem, ne moze se ponovo instalirati, izbacuje mi gresku verovatno jer sam obrisao folder rucno posle deinstalacije...

Prvo skini neki aftermarket program za napredniju deinstalaciju (on bi trebao da pronađe i izbriše repove programa iz registry-a, skrivenih sistemskih foldera i windows foldera).

Nakon toga idi za svaki slučaj u regedit i briši sve što ima veze sa Tuneup...

Da li si probao neki program za deinstalaciju (your uninstaler, revo uninstaler... oni imaju opcije, ako se dobro secam, da brisu ostatke deinstaliranih programa)?

Probaj rucno da pronadjes taj proces koji ti trosi memoriju i obrises ga (ovo radis na svoju odgovornost).

Program unlocker brise fajlove koje win ne moze.

Hvala svima, posebno Exodusu on mi je prvi na private predlozio Total Uninstall koji je resio problem. Svaka cast.

e moj ti, bez toga se nikada ne dize sistem, youruninstaller i slicni su stvoreni za lelemude od programa kao sto je tuneup, znas koliko ostavi repova iza sebe ne bi verovao. ;)

Nazad
Vrh Dno