Hvala na preporukama.Ali imam problem,kada sam instaliro Tune up 2009,prvo mu je trebala vecnost da se uopste upali glavni prozor,a drugo isto tako mu treba 100 godina(celu noc i nista) da zavrsi sa skeniranjem sistema i na kraju sam morao da ga ugasim,posto sam video da nema vajde.Ima li tome pomoci?Sta gde da podesim da brze radi?U smislu brzeg odaziva na dvostruki klik na ikonicu programa.
Napominjem da sam probao i na c i na d da instaliram i javlja se isti problem,spori odaziv na komandu
Tune up 2010 uz Win7 x64, radi odlično. Sve preporuke
Tune Up Utilities treba zakonom zabraniti. Nesto je i valjao do 2006 verzije, posle boze sacuvaj. Jednom mi je bukvalno unistio performanse sistema kada sam ga pustio da radi automatik optimizacije. Ovaj drugi nisam probao ali mislim da je ista stvar u pitanju.
Za pocetnike:
1. Ne instalirati i koristiti pomenute i slicne programe
2. Ne instalirati i koristiti nepotrebne firewalle, antiviruse i slicne zezancije
3. Ne cackati i modovati OS ako bas ne znate sta radite
4. Koristiti sistemske ili proverene aplikacije za odrzavanje sistema ukoliko je neophodno
5. Voditi racuna gde klikcete yes, sta skidate i pokrecete sa interneta/USBa kao i uvek pratiti punu instalacionu rutinu (custom install)
Garantujem da nikada necete imati problema sa sistemom ako se budete pridrzavali ovih jako jednostavnih pravila.
Tune Up Utilities treba zakonom zabraniti. Nesto je i valjao do 2006 verzije, posle boze sacuvaj. Jednom mi je bukvalno unistio performanse sistema kada sam ga pustio da radi automatik optimizacije. Ovaj drugi nisam probao ali mislim da je ista stvar u pitanju.
Za pocetnike:
2. Ne instalirati i koristiti nepotrebne firewalle, antiviruse i slicne zezancije
4. Koristiti sistemske ili proverene aplikacije za odrzavanje sistema ukoliko je neophodno
5. Voditi racuna gde klikcete yes, sta skidate i pokrecete sa interneta/USBa kao i uvek pratiti punu instalacionu rutinu (custom install)
Garantujem da nikada necete imati problema sa sistemom ako se budete pridrzavali ovih jako jednostavnih pravila.
Za pocetnike:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari