Šta je novo?

Tudje misljenje uvek dobro dodje :)

Novice

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2006
Poena
319
Bavim se elektronskom ( ne techno ) muzikom tipa new age movie music s tim da radim na mes'anju z'anrova u smislu ritam iz jednog,bas linija iz drugog,teme iz treceg zanra itd..nista novo.Za sada koristim Nuendo i preko njega Korg Legacy Cell,Atmosphere,Albino 2 i Dimension od synth-ova.Probao sam jos par ali zvuce mnogo vintage/retro,mada ni gore navedeni nisu bas najbolji.Voleo bih da mi napis'ete s'ta koristite od synth-ova i da li znate za neki stand-alone arpedjator u koji mogu da posaljem bilo koju boju iz ovih VST-ova i da max kontrolisem arpedjo,recimo da ga napis'em celog bez biranja ponudjenih.Najvec'i problem je s'to bih da mi boje budu bliz'e ovom vremenu a ne 80-im i 90-im sto je obicno slucaj.Takodje bi lepo legli i predlozi za s'to realniju software bas gitaru.Unapred hvala!

Nisam nesto upucen u synth-ove probaj Reaktor ili Ultra Focus. Sto se tice basa Yellow Tools Majestic, Spectrasonics Trilogy ili eventualno ako ti treba bas samo kao ritam Steinberg Virtual Bassist.

Vidjao sam neke koje trazis u vst pluginovima za cubase. Medjutim mogao bi da probas Absynth 3 koja je upravo izasao.

Poslednja izmena:
Vrh Dno