Šta je novo?

TuchPad click problem

Nuc

Čuven
Učlanjen(a)
04.05.2002
Poena
620
dakle u pitanju je HP mini laptop kompjuter ... i hoću da isključim click na touchpadu tako da klik radi samo preko dugmića ... gledao sam u control panelu i synaptic drajverima ali nisam našao tu opciju :wall: ... postoji li neki work around ,)

HP mini 110
Windows 7 starter
Synaptics TouchPad v.7.2 drajveri

dakle u pitanju je HP mini laptop kompjuter ... i hoću da isključim click na touchpadu tako da klik radi samo preko dugmića ... gledao sam u control panelu i synaptic drajverima ali nisam našao tu opciju :wall: ... postoji li neki work around ,)

HP mini 110
Windows 7 starter
Synaptics TouchPad v.7.2 drajveri

Mislim da ne može da se isključi. I mene je na prvom laptopu mučila ista stvar ali za par dana stekneš osećaj i posle vidiš koliko je u stvari korisno.

sad sam se i ja zapitao zashto bi neko iskljuchivao tu opciju?!? jes malo zeznuto na pochetku dok ne naviknesh, no evo sad sam bash obratio paznju i skontao da ja vishe ni ne upotrebljavam levi klik na taster....

no evo ti reshenje ako je softver isti kao na mom asusu poshto je i kod mene Synaptics TouchPad v.7.2.

ako imash dole desno kod sata ikonicu za Synaptics, jednostavno kliknesh desni klik na nju i odotkachish "tap to click"....
ako nemash, odesh u Control Panel -> Mouse pa gore desno na device settings pa na sredini desno imash opet settings i onda ti otvori novi prozor sa Synaptics podeshavanjima....sa leve strane u meniju nacjesg tapping i odotkachish enable
tapping

nadam se da si na to mislio?

Nazad
Vrh Dno