Šta je novo?

"tuborg" mp3 player

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
pre koji dan ukucah kod sa limenke tuborga preko sms i dobio neki mp3 player kao nagradu, , ima 4GB , USB 2.0 standard, itd..... malisha bas lepo izgleda , i gumiran je.... ali: kad ga nakacim na komp, pesme kopira sporije od najsporije kornjace, oko 300kb u sekundi, a tek zvuk je uzas, jako tih i bez bassa, dok slusalice krche cime se dirne konektor koji ulazi u player.......
jel ima neko jos da je dobio isti player pa da podeli iskustva sa mnom, ili sam ja bas ubo neki falican primerak?

Prilozi

• player.jpg
    player.jpg
    145.7 KB · Pregleda: 484
Da li si mozda probao neke druge sluske?

nisam, probacu malo kasnije od ipod-a sluske, kad stignem kuci......

Sluske su verovatno problem. Cuce se bolje sa tim od iPoda sigurno. A to sto je spor je manje-vise normalno. Nisu brandovali iPod shuffle sigurno. :D

ma skoro isti zvuk..... definitivno je player djubrence..... nakacio sam te njegove sluske na laptop i zvuk je skroz OK.....

Eto bar ti sluske rade. A player prosledi nekom Romu na semaforu s obirom da teras iPod :)

Hteo sam odmah da napisem da sigurno nece oklanjati nesto sto valja ali nisam hteo da hejtujem bas ali eto, dobio si na poklon jeftini reklamni materijal ;)

Bolje da nista ne daju nego ovako. Zamisli bmw krs mp3 player, neke firme jednostavno ne vole da dovode njihovo ime u vezu sa dronjama ali tuborgu izgleda to ne smeta :) Doduse, krljnes 10 limenki, pustis sinana na mp3 playeru pa ces da vidis kako ima dobar zvuk :D

Bolje da nista ne daju nego ovako. Zamisli bmw krs mp3 player, neke firme jednostavno ne vole da dovode njihovo ime u vezu sa dronjama ali tuborgu izgleda to ne smeta :) Doduse, krljnes 10 limenki, pustis sinana na mp3 playeru pa ces da vidis kako ima dobar zvuk :D

ALI samo uz tuborg limenku :D

Tebe je to izgleda zapao neki los primerak, meni ovaj moj radi dobro.Kvalitet zvuka nije los, doduse kopiranje jeste malo sporo al aj sad nije bas da je bio skup :D

Nazad
Vrh Dno