Šta je novo?

TT Spirit (kuler za memoriju)

Video sam ovo od pasivnih ali naravno ne kod nas : HR-07 .Dolazi iz kuce Thermalright pa ne verujem da je bas jeftino.

Prilozi

• promo2.gif
    promo2.gif
    34.4 KB · Pregleda: 52
Hvala na odgovoru djolez...Znam za thermalright, ali sta vrijedi kad ja i ti mozemo samo da ih gledamo na slikama :( ...Mene interesuje da li nesto moze da se nadje kod nas (znam da smo slabo snabdjeveni, redovno pratim lagere velikih distributera, ali opet, mozda mi je negdje nesto promaklo).

Ne znam za tebe ali ja takvu egzotiku redovno nabavljam za sebe,moje drugove i clanove foruma. Ne secam se zadnjih godinu dve da je TT program bio ikada toliko slab.Ko prati IT industriju sigurno zna da je TT firma sa najraznovrsnijom poudom HW-a,od fanova do kulera,kucista,podloga za mis,kontrolni paneli,neonke,round kablovi,vodena,napajanja,HDD ext. kucista,etc.Sramota je za domace uvoznike,distributere da tako neozbiljno i neprofesionalno zastupaju tu firmu.

Koliko kostaju ova dva kulera??? Mislim da na nasem trzistu definitivno ima kupaca ovakvih stvarcica... cak sam cuo da je u srbiji OC vrlo razvijen i da ne zaostajemo za "svetom", jedino nema nas puno......!

Nesto vise o toj temi ima ovde :http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=128158 , ukratko TR HR-07 je pasivni ram kuler koji moze da se pretvori u aktivni,njegova mana (po meni,ako uopste ima) je da je namenjen jednom sticku memorije i samim tim njegova cena posredstvom od oko 25 eura,deluje previsoka.Hocu da kazem da neko ko ima 4 sticka memorije treba samo na hladjenje da da 100 evrica.Mnogo privlacnija su resenja aktivna resenja koja hlade sve memorije odjednom,OCZ-a i Corsair-a.Ona su 30-ak eura.

Nesto vise o toj temi ima ovde :http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=128158 , ukratko TR HR-07 je pasivni ram kuler koji moze da se pretvori u aktivni,njegova mana (po meni,ako uopste ima) je da je namenjen jednom sticku memorije i samim tim njegova cena posredstvom od oko 25 eura,deluje previsoka.Hocu da kazem da neko ko ima 4 sticka memorije treba samo na hladjenje da da 100 evrica.Mnogo privlacnija su resenja aktivna resenja koja hlade sve memorije odjednom,OCZ-a i Corsair-a.Ona su 30-ak eura.

Tu si u pravu... dati 100 evra za hladjene....:cigar: . Ali da izgleda mocno.... izgleda ,)
Ali ja imam drugi problem, hteo sam da uznem OCZ-ov (kod tebe djolez), ali kada sam pogledao cisto reda radi kako ce to da se nakaci, imao sam sta i da vidim. Graficka karta zadnjim krajem prelazi preko onog zuba koji drzi memoriju (samo kod prvog slota). Da li to znaci da zbog rasporeda komponenata ploce prakticno mogu da stavim samo coolere namenjene jednom sticku i to na drugom, trecem i cetvrtom!:zgran:
Zamisli da kada hocu da vadim memoriju sa prvog sticka, moram graficku malo da izvucem kako bi spustio onaj zub......

hmmm tesko.... ja sam na faksu (kuci cekam realizaciju adsl), a nemam ni cime da slikam (bas prodao tel.... cekam n95 a do tada 8850). Ali stvarno zaje*an trip.... tacno onaj zub je u liniji sa AGP-om, tako da bocna strana graficke ide preko zuba.... Kada skidam ram, ja prvo oslobodim onaj zub za grafiku, malo je izvucem (nemoram skroz), oslobodim zub rama, vratim grafiku i zakljucam je njenim zubom.... i woala... oslobodjen ram ;)

Nazad
Vrh Dno