Šta je novo?

TT Smart Fan-II

• Začetnik teme Začetnik teme Misko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Imam doticni i rekoh ajd da ga upredim sa Cooler Masterom 2BB, stavim TT na 2.9K, jer se na toliko vrti i CM. I pocnem testiranje, prvo CM se manje cuje, nesto verovatno u vezi sa lagerima ili mozda perajima, nemam pojma sta je, ali se primetno manje cuje. Dalje CM ladi bolje i to za 2C!!! Zasto opet nemam pojma. Mereno u istom danu, tako da nije do temp variranja sobe 😕

A jel si poredio titanovu osmicu i taj CM? Šta je bolje da stavim na titanovo telo a šta da izbacuje vazduh? Buka je nebitna jer u svakom slučaju stoje oba, samo koji bolje hladi.

WoyKhan je napisao(la):
A jel si poredio titanovu osmicu i taj CM? Šta je bolje da stavim na titanovo telo a šta da izbacuje vazduh? Buka je nebitna jer u svakom slučaju stoje oba, samo koji bolje hladi.

CM je kvalitetniji i tisi fan od tog Titana, a i bolje ce da hladi. Iako se sporije vrti peraja su mu zakrivljena tako da vise vazduha gura.

Za Miska: CM ima vecu povrsinu peraja od TT Smart Fan II, odatle lezi ta razlika.

Alexandar je napisao(la):
CM je kvalitetniji i tisi fan od tog Titana, a i bolje ce da hladi. Iako se sporije vrti peraja su mu zakrivljena tako da vise vazduha gura.
Ma buka je nebitna jer bi ih samo zamenio ako ima smisla, CM na titan telo a titan osmicu da izbacuje vazduh.
Znači da ovi iz titana lažu kad kažu da on 38CFM?
Inače, kod mene se vrte isto, možda titan malo ređe pada ispod 3000.

Misko je napisao(la):
Mereno u istom danu, tako da nije do temp variranja sobe 😕

Pa pricam ja da je taj SmartFan ***** od ventilatora.
Bucniji je od svakog drugog na istim obrtajima.
Jeste da moze da se vrti vrlo brzo i da tera mnogo, ali i tada ima problem sa rasipanjem, mnogo je tanak za takav protok.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno