Šta je novo?

TT lite power 400W ili LC5550 v2?

yugo

Slavan
Učlanjen(a)
12.05.2007
Poena
319
Fond je oko 3300din i ova 2 sam jedino uspeo da nadjem da bar malo vredi...poslednja namena pre kupovine boljeg bi bila neki X4 amd,4GB ddr2 ili ddr3,nvidia gtx260,i samo jedan HDD WD 640GB to je sve,nema pci,nema dvd...

Mene licno privlaci TT kao brand a vidim struja po granama im je slicna e sad da li je LC 550W=TT 400W to ne znam...?

Poslednja izmena:
uhh TT nema ni jedan PFC cisto da znash...A LC je ono ok tu su negde po snazi (realnoj) mada ne verujem da ni jedan i drugi mogu da guraju 260GTX

Bolji ti je Corsair VX400 od tog OCZ-a ako nista jeftiniji je.

...i daje 6A manje na 12V. A u prichi je gtx260, X4... Mislim da bi sa Corsom preshao 60% snage napajanja, a tu vec pochinje da se zalece vent na svakom PSU. Nisam chuo kako radi cx400 sa vecim potroshachima, tako da ostajem na nivou pretpostavke da bi bio buchniji pod takvim opterecenjem od OCZ-a. Za takvu mashinu (a shteta da se ne OC-uje) ja bih uzeo minimum vx450, ako cemo vec o Corsairu. Mozda i greshim, voleo bih da mi neko da info o "buci" pod opterecenjem.

Sad sam nashao podatke za CX400, i pod 50% opterecenja proizvodi 20dBA buke, dok je @100% opterecenja 26dBA. Za ovaj OCZ nisam nashao podatke po opterecenju, vec samo 16 dBA@1300rpm.

Evo sta kazu za OCZ:

This unit could really deliver its labeled power at 48º C, which is terrific. Efficiency dropped a tiny little bit below the 80% mark when we pulled 500 W from it. Under other load patterns we saw efficiency varying between 81% and 83%, a satisfactory result that matches this product target audience (entry-level and mainstream users).

Voltage regulation was a highlight from StealthXStream 500 W, with all outputs (except -12 V) always within 3% from their nominal values, i.e. they were closer to their nominal values than required by ATX specification, which allows a tolerance of up to 5% for them.

Ripple and noise levels were always very low. Below you can see the results for test number five. The maximum allowed is 120 mV for +12 V and 50 mV for +5 V and +3.3 V. All values are peak-to-peak.

Ako nekog zanima ceo test:
http://www.hardwaresecrets.com/article/798/1

btw, zakljucak je da je bolje uzeti SilverStone Strider ST50F, samo zbog vise konektora, u sustini su ista napajanja. Zna li neko gde kod nas moze da se kupi st50f, ni meni se ocz ne svidja bas zbog toga sto ima malo konektora (4 molex + 3 sata)?

Giga... sa strider

U Giga.... može da se ispazari samo jedna ogromna patka u grlo.

Cini mi se da sam u nekoj drugoj temi video da u giga... stize strider za "nedelju" dana. Vec par nedelja ista informacija. Ako neko sazna za neko drugo meste, neka pise.

Btw, gledao sam i power&cooling ocz 500w test, ima 80mm ventilator, i kazu da je uzasno bucan preko 60% opterecenja, mada je kvalitetnije uradjen od sxs 500w. Ne znam kakav je modxstream 500 i moze li se naci kod nas. Pise na netu da ima u micro... (jel ovde zabranjeno reklamiranje?), ali nisam zvao da proverim.

ModXStream je cini mi se samo modularan, a isto je napajanje.

Btw, gledao sam i power&cooling ocz 500w test, ima 80mm ventilator, i kazu da je uzasno bucan preko 60% opterecenja, mada je kvalitetnije uradjen od sxs 500w. Ne znam kakav je modxstream 500 i moze li se naci kod nas. Pise na netu da ima u micro... (jel ovde zabranjeno reklamiranje?), ali nisam zvao da proverim.

Slobodno uzmi PC P&C 500W, necesh ga ti opteretiti do 60%.

onda bi ja uzeo corsa cx400 jeftinije a isto seasonic

Nazad
Vrh Dno