Šta je novo?

TT Kandalf LCS

and finally....

image.jpg

Poslednja izmena:
Gase li se ove LEd-ice? Lijepo izgleda kuciste, samo ja ne bih mogao da trpim ovu svjetlost navece.

Meni se skroz svidja, koliko si h rada do sada ulozio ?

cheers bas lepo odradjeno, zao mi je sto nisi isao na SickleFlow red ventove, cini mi se da bi izgledalo jos bolje

znam da bi bolje bilo sa SickleFlow, trazio sam ih, nazalost nigde u prodaji nisam uspeo naci bilo koje boje, jedino je jedan polovan izleteo i to je to...

Pa ja sam ih kupio pre dve nedelje , jos 5kom, bilo ih na stanju koliko oces

Solazem se sa Nesom u vezi SickleFlow, jer svetle diskretnije, a imaju jako dobar potisak.

hvala ...ima jos nekih stvarcica...npr uzeo sam i uradio sleeve na metarskim sata kablovima, a trebaju mi umesto njih dva od 30cm sa uglom od 90c, morao bih uraditi neki backplate za gpu ili ako uspem da pronadjem zamenu za mou sa nekim blokom, , e onda bi morao i pod obavezno menjati obe CM na 1200RMP koji su na radijatoru jer je potisak vazduha izuvise mali, a da stavim jos 3 sa druge strane da izvlace vazduh nema mesta za klasicne fanove 25mm debljine...nasao sam bas i juce jedan 100mm CM LED koji ce ici na gornju stranicu ili mozda kod napajanja..videcu jos..

Nazad
Vrh Dno