Šta je novo?

TT BigWater 735

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
Dakle, ovo vodeno me izadje 75e, pa me jako interesuju iskustva sa ovim vodenim hladjenjem? Mane i prednosti, sta valja a sta ne i zasto? Ne jurim neki rezultat u OC, niti da mora biti sampion u najmanjoj temp. Bitna je tisina... tisina... tisina... mmmm :)

upravo i zato razmisljam o ovom vodenom,... ali i jos jedan razlog vise da me interesuju prednosti i mane ovog gore navedenog modela? sta mogu da ocekujem od njega itd...... a opet, najbitnija mi je tisina :D

Poslednja izmena:
I ja sam hteo da ga kupim, ali pravu moc pokazuje tek sa dva radjatora... Vidi sa spacemasterom! On ima radijator koji hoce da proda, pa radi mod sa dva...

Na osnovu nekih testova reklo bi se da solidno hladi, a kako ne juris neki veliki OC trebalo bi da radi posao. E sad, ne znam za BW735, ali za BW745 koji je malcice jaci model su se neki ljudi zalili da im je pumpa crkavala u roku od par meseci, pa cak i posle samo par dana rada, a da je TT ispao vrlo nekorektan, pa ne samo da nisu dobili zamenu, nego nisu cak mogli da kupe samo pumpu, pa su se posle dovijali sa alternativnim proizvodjacima. S druge strane, oni koji nisu imali taj peh su uglavnom zadovoljni radom, a mali broj se zalio na buku. Slicni su utisci i sa BW SE120. Mozda ti koristi:
http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16835106074

Nazad
Vrh Dno