Šta je novo?

TT Armor Junior Ili CoolerMaster RC-690?

boris.ilic

Slavan
Učlanjen(a)
29.02.2008
Poena
430
Kućišta su extra ali ne znam koje bi pre, kakva vi iskustva imate, pa da mi pomognete pri izboru? Pošto ću overclockovati proc, treba mi da ohladim to.

Možete mi preporučiti još neko, možda i bolje kućište a da cena bude od 50 do 80 eur.

Hvala momci! I devojke :d

Od ta dva 690 bi bio moj izbor.
Tu do 80e imas i Antec 900 koji je isto odlican izbor, mane su mu nikakav cable management i nema filtere za prasinu ali zato hladi ko lud :).

Isto jos za napomenuti je i CM 590 koji se sad skoro pojavio.

Moja preporuka jeste TT Armor Jr. imam ga i prezadovoljan sam. Temp su vise nego ok a detalje za kuciste sigunro vec znas. Filteri za prasinu stvarno rade svoj posao, heh.

3 odgovora za minut :). Pa da ima negde Antec 900 za 80eura odmah bi ga uzeo, ali je oko 100eur koliko sam video. Ako ima negde ti napiši obavezno! Kad će moći CM 590 kod nas da se pazari?

Ps. Prodaje li ko Antec 900?

Poslednja izmena:
Izgleda mi kao da su poskupeli uopste svi antec modeli kucista za 10 - 20e od kad sam ih ja gledao pre mesec dva.
Izvinjavam se na dezinformaciji da ima negde 900 za do 80e, gledajuci ne nalazim ga za ispod 97e.

Meni CM690 deluje ko odličan izbor ako hoćeš da napraviš dobru promaju.

Poslednja izmena:
TT Armor Jr. extra kuciste - imam ga vec duze vreme i prezadovoljan sam sa njim. Cirkulacija vazduha je odlicna a uz njega dobijes i dve 12-ice (jednu svetlecu napred i jednu nesvetlecu :D pozadi. Jos ako volis da se zezas sa neonkicama i sl dekorativnom opremom :D uzmes verziju sa providnom stranicom i uzivas :)

Nazad
Vrh Dno