Šta je novo?

TSSTcorp CDDVDW SH-S223F SCSI Cdrom device nece da napise 100 odsto CD ili DVD

oggich

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2008
Poena
319
Problem se javio u Neru sa DVDevima,dodje do 80 odsto i izbaci write error i ime drajva i otvori tray i nista. Ali sto je stos,diskovi su citljivi. Ali nece da napise Double Layer diskovenikako. Da li je neka fora sa drajverima ili nesto drugo?

Pomagajte drugari,nisam pri parama da menjam drajv trenutno

Zbog takvih stvari sam se "spustio" na Nero 7 Premium i radi za sada bez problema...
Pokusaj mozda "upali"...

Pa pazi,stavio sam posle Nero 6 i napisao je DVD sa nekim igricama,ali uzasno slabo cita diskove sada.Nemam pojma sta mu je

Probacu i Imgburn. Ali ima li nko drajvere za ovo moje cudo? Da ih reinstaliram,mozda proradi

I jos jedna stvar se desava,kada otvorim bilo koji firmware od samsunga stalno mi izbacuje cant find suitable drive for F/W I tako stalno izbacuje

Batalio sam drajv;skroz sam ga rasklopio,zaribala su vratanca,polomila se plastika sto vodi tray napolje

@peja hvala za info. za ImgBurn. Super mi radi posao za rezanje diskova

Meni se najbolje pokazao Ashampoo free 6.71. nije nijednom omanuo a ima sve sto treba, i pravi i pise image i pretvara i pise obicne muzicke CD e iz razlicitih formata. Nero, kad se jednom instalira vuce repove na sve strane.

Nazad
Vrh Dno