Meni nazalost ugovor istice u januaru.Ali cim dodje taj svetli dan koji sam zaokruzio u kalendaru, idem sa trubacima u Telekom i raskidam ugovor. Ne zbog ovih kanala, slabo i gledam tv, ali prvenstveno zbog neta iz proslog veka.
Ови што су код СББ-а жале се да им интернет често пуца, да је сигнал нестабилан поготово увече кад се највише користи. Ови што су код МТС-а жале се на спорији интернет (мање брзине од СББ-а) и тако у круг, изгледа да ником не ваља. Ја лично мислим да је АДСЛ/ВДСЛ стабилнији од кабловског. Боље 10/1 и да ради константно како треба него 60/4 или бржи, а да често пуца или да сигнал слаби па да буде спорији и од МТС нета. Још једна ствар, СББ-ови рутери су катастрофа што се тиче WiFi-а. Чим се мало помериш од њега, одмах није пун сигнал, док ја нпр. имам пун сигнал и на 20 м преко МТС-овог рутера. Што се тиче телевизије, ту је свакако СББ у великој предности, али је уједно и скупљи од МТС-а. А што се тиче ових канала које су искључили, ако их не врате не знам како очекују да ће било ко да плаћа ИПТВ са оваквом понудом канала.