Šta je novo?

Trust 570W Pro PSU Dual Fan PW-5500 iskustva

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Jel ima neko iskustva ili zna nekog ko ima ovo napajanje, da li je pouzdano, stabilno...? Pitam za brata koji zivi u Belgiji i ovo je napajanje koje je tamo najpovoljnije oko 45 evra. Masina koju bi teralo je Gigabyte P45, Intel E5200, Radeon 4650...

Imam to napajanje vec vise od 3 godine! Prvo je teralo klokovanog Bartona sa 9800PRO karticom potom E2160 klokovanog na 2.7Ghz sa 8600GT pa sa HD4850 a sad tera masinu iz potpisa nekoliko meseci bez ikakvih problema! Do sada u radu nije pokazalo ni najmanju nestabilnost! Da je kinez,kinez je, ali me je prijatno iznenadio! Dok god radi stabilno i ne posustaje nemam nameru da ga menjam! Nadam se da je bilo od pomoci!

Moj Trust star godinu i 2 meseca 420W je izaslo iz garancije i sad ne radi :(
Tako da toliko o firmi na koju me je prodavac bukvalno nagovorio ,da kupim njihovo napajanje...
Napon na grani 12V+ je 11.11; na 3,3v+ je negde oko 2,9 a na 5v je 4 ,a da stvar bude josh zanimljivija na njihovom oficijalnom sajtu,ne postoje napajanja vishe (verovatno su prestali da ih proizvode) To je moje iskustvo sa Trustom

Moj Trust star godinu i 2 meseca 420W je izaslo iz garancije i sad ne radi :(
Tako da toliko o firmi na koju me je prodavac bukvalno nagovorio ,da kupim njihovo napajanje...
Napon na grani 12V+ je 11.11; na 3,3v+ je negde oko 2,9 a na 5v je 4 ,a da stvar bude josh zanimljivija na njihovom oficijalnom sajtu,ne postoje napajanja vishe (verovatno su prestali da ih proizvode) To je moje iskustvo sa Trustom

jadne tvoje komponente pored takvog napona.

Nazad
Vrh Dno