Šta je novo?

Trust 120V Wireless

Nisam koristio ovaj proizvod, ali Trust kao proizvođač ne zaslužuje povjerenje. Imao sam njihovu wireless tastaturu i miša, i miš je počeo da se ponaša haotično taman negdje kad mu je istekla garancija, nakon 2 godine. To je proizvođač low budget proizvoda i ja lično ne bih kupio više njihov proizvod.

Na zalost nisam video ovako nesto od "renomiranih" proizvodjaca.
A to sto kazes za Trust to stoji,ali i ja sam imao ista iskustva(tastatura,mis)ali sa Genius-om.
Osim toga malo li je dve godine za jedan low-budget proizvod?
btw Hvala!

vec danima pokusavam da prebacim nesto sa nokie na komp preko Trust bluetootha. Jednostavno NECE! Izbegavaj to djubre.

OK.Sudeci po vasim odgovorima,izgleda da "nemere to bez kabla".:p
U svakom slucaju hvala svima momci, odgovorili ste me od kupovine.:wave:

I moj BlueTooth nije radio dok nisam skinuo BlueSoleil (najnoviji) posle toga sljaka. Ne znaci da nece raditi, ne bi ga ni prodavali, samo uvek je koliko para toliko muzike.

au, ninox, tebi sve treba crtati: klikni ovde... vidi ovo... nemoj pogrešno razumeti ono... :D
Pričali su o trust bluetooth koji nema nikakve veze sa tim tvojim av senderom. Pisac je hteo da kaže da je firma trust veoma neozbiljna i sklona prodaji "škart" robe. A onaj treći te je lepo savetovao da imaš i alternativu: skyfunk 3. Koliko mi je poznato, to je solidan uređaj koji lepo radi u kućnim uslovima i daje pristojan kvalitet slike. Ne budi lenj, i proguglaj malo po stranim forumima za konačni utisak...

Ma jok ne treba mi sve crtati:D,nego prvi link koji je covek postavio ne vodi gde treba.
Sto se tice skyfunk 3 modela i nije mi neka alternativa (jerbo mi je skupa):S:, tako da sam za sad odlucio da povezem comp i TV pomocu kabla.U mom slucaju to znaci da moram da busim rupe u plafonu (podu) a hteo sam da izbegnem te egzibicije (za manje pare).:wave:

^^U tom slucaju spremi se na krs sliku zbog kubitaka u signalu. ;) Meni sa 10m onog najjeftinijeg s-video kabla slika izgleda kao da je hvatam losom sobnom antenom npr. A obzirom da to parce gajtana kosta cirka 10 eura, po meni je najbolje uzeti neki jeftiniji dvd/dvx/mp3/jpg...

Poslednja izmena:
Vec imam jeftiniji dvd/dvx/mp3/jpg..:banana:
Medjutim kako u poslednje vreme "kupujem"filmove sa x264 codekom moj Pioneer DV-380
ostaje gluvonem po ubacivanju mkw x264 diska.:p

Onda prelomi sa wirelessom i javi kako radi. Dugacak kabl je bas nesretno resenje, o busenju i rusenju da ne pricam...

Nazad
Vrh Dno